Parç


Yeni formalar tanıtıldı, giyildi, satışa da sunuldu. Maşallah bayağı tuzlu. Biz daha bunu alamadık, herifçioğulları yenisini çıkardı. Malum, artık bu işler erken başlıyor. Bir bizimkiler, ağustosa kadar bekliyi.
Osasuna maçını izlerken aklıma şu takıldı:Finalde Barça hangi formayı giyecek? Eğer, bir kere çubuklu giyildi, artık o gider diye bakıyorlarsa, evet;finalde çubuklu giyilecek. Sonra maç bitti, kutlamalar için toplaşıldı. Tribündekiler aşağı indi formaları giyip. Üstlerinde parçalı. Aha dedim, umut doğdu parçalı adına. Çünkü orada arkasında "şampiyon" yazılı 08-09 formalarıyla kutlamaya çıkmaları, nedendir bilmem, bana finalde de onu giyecekleri adına umut verdi.

Şu var, bu sezon, bu formayla oynandı. Yetkili kişiler, veya Pep, veya takım nasıl düşünüyor bilmiyorum ama, bu formayla bu finale gelindiyse, finalde de bu giyilmeli. Biz bu finalde Barça'yı, sezon içinde olduğu gibi hatırlamalıyız, şeklen yani. 08-09'un forması buysa, o sezonun finali de öyle yapılmalı. Mesela Çelsi, geçen sene bu benimdediğimin tam tersini yapıp, yeni formayı giymişti. Uğur getirmedi de denebilir tabii, kaybetti herifler.

Ha, bir diğer ihtimal-ki yüzde 50. Forma seçimleri nasıl olacak bilemiyoruz. Manutd kırmızı-beyaz'ı giyerse, biz de sarıyı giyeriz. O zaman benim yukarda dediklerim hem boşa gider, hem gitmez. Gider, çünkü sonuçta parçalıyı giyemeyiz. Gitmez, çünkü (eğer sarıyı giyersek tabii) o zaman da, o sezonun 2. formasını giymiş oluruz. Sarı zaten möhüm forma oldu, bir de burda giyip kazanırsak, almak farz-ı lappap olur.

0 yorum: