?

Efenim, yeni formamızın bu olabileceği gibi bir istihbarat var. Galatasaray Formaları'nda yorum bölümüne bir arkadaş koymuş. Tabii reklam filan farklı olacak da, anlayın siz. Ben sevdim. Geçen koyduğumuz o fake formalardan iyidir. 1 sezon aradan sonra, sağ ve solun ön-arka toptan tek renk olduğu parçalı tarzına dönmüş durumdayız görünüşe bakılırsa. Güzel bu.

Edit:Bu da değilmiş. Sıradaki...

Çook sonranın editi:Buymuş anasını satıym. Nasıl olup da aylar önce bu forma sızıyor, bilinmez...

4 yorum:

Selocan dedi ki...

değil :D ama o kadar çok yayıldıki bunun sebebi yabancı sitede doğmuş olması bizden birileri yapmadı bunu o yüzden herkes inandı. Ama ben kulüpten birine sordum onların elinden çıkmamış bu forma en azından bunu bilyiorum kulübün yapıp yaydığı bir forma değil. Tabi buna benzer birşey de olabilir çünkü resimdeki formaya baktığımızda 09-10 sezonu adidas tasarımına uyan bir forma. Fakat dediğim gibi kulübün haber yok bu formadan

L dedi ki...

eyvallah abi sağol. şunu çıkarsalar da kurtulsak, yeter ya.

Selocan dedi ki...

Ben bu formayı çok beğendim logoları reklamları türk bayrağını değiştirisek aynısı olsa süper olur bu akşam soracam kulüpteki adama o da kaç gündür gitmemiş bir gitse öğrenecez formaları ama bir türlü kısmet olmadı inş buna benzer birşey çıkar ben de çok beğendim.

L dedi ki...

aynen abi. bu tip bir şeye tavız yani.