Trabzon-Yeni

Büyüklerden ilk forma tanıtımını yapan Trabzon oldu. Geçen sezonki gibi 5 formaları var. Turuncu, beyaz ve düz mavi aynı. West Ham tarzı bordo-mavi ve düz bordo'nun yerine, parçalı ve çubuklu var ki, çubuklu konusunda doğruya dönülmüş yine. Parçalı geçen sezonun sonlarında giyilmeye başlanmıştı, bu sezon da olacak demek ki.
Genel olarak ortalama bir kreasyon ama, bir husus var ki, değeri çok düşürüyor. Trabzon'un bu sezon giyeceği çubuklu forma, taaaa 06-07 sezonundan kalma. Aşağıda da gördüğünüz gibi, 06-07 sezonunda Inter'in home forması bu tasarımın mavi-siyah renklisiydi. Sonra birkaç takımda daha göründü. Bizde Antalya, Ankara filan giydi. Aradan 3 sene geçmiş, siz o tasarımı hala takımların formalarında uyguluyorsanız, ya çok zekisiniz, ya da karşı taraf çok saf. Eminim Trabzon cephesinden kimsenin konuyla ilgili malumatı yoktur. Umurlarında da olmaz zaten. Komik ama yani. 3 senelik kazık.

2 yorum:

Ercan Güney dedi ki...

Öncelikle merhaba. Hobi olarak pes oyunu için forma yapıyorum. Formaları görünce bende şaşırdım, garipsedim. Sonra biraz araştırdım. Nike kalburüstü takımlara özel tasarım yapıyor.(Arsenal, Manu, Barça, Juve, Inter vb.) Diğer takımlar için belirlediği bazı modeller var. Bu modellerinde belli ömürleri var. Mesela çubuklununki (INTER STRIPE
GAME JERSEY
01 Apr 07 - 19 Mar 10) bu sezon sonunda bitiyor. Yani nike formanın rengi dışında bi değişiklik yapmıyor. Sonuç olarak TS taraftarı olsam ben bozulurum. Ancak yönetim nike ile anlaşmışsa yapacak pek bişey yok.

L dedi ki...

tamam biliyorum da hocam, 06-07 ya. yuh ya. geçen senenin forması olsa eyvallah. ama bu...