Yeni Mallar

Tottenham yine hoş formalarla piyasada. Zaten bu renk üçlüsünü çoğunlukla koruyorlar. Tabii Puma'nın bu tasarımının da payı var.

Psg bu kez klasik formasını giymiyor. Düz lacivert ve düz beyaz var. Away güzel de, iç saha formasını gözümüz yadırgayacak.
Bir yanda aşırı modern bir dış saha, diğer yanda direkt nostalji kokan bir içsaha forması. İç sahayı güzel düşünmüşler, 90'lar havası.
Middlesbrough sponsor firmayı değiştirse bile, hep farklı formalar giyiyor. Bu tasarımı tabii İspanya'dan biliyoruz ama, mesela burda sol kol farklı. Hoş olmuş. Ama 2. lig için fazla güzel forma.
Lyon da Psg gibi iç saha formasında değişikliğe gitmiş. Yatay ikili şerit var artık. Away de, daha çok 03 ve 04'te gördüğümüz geçişli renkli formalardan.
Sağ ve soldakiler zaten bu sezonunkilere çok benziyor da, ortadaki (onlar adına) farklı ve güzel olmuş. Kötü olsa da güzel olur, Crespo var orda.
Gördüğünüz gibi Puma'nın bu tasarımı Lazio'ya da gitmiş.
Bayern'in geçen sezonki beyazına çok benziyor ama, yapacak bir şey yok tabii. Onun haricinde güzel forma.
Daha evvel yine burada, başka bir tasarımı göstermiştik Arsenal'in yeni 2. forması olarak ama, meğer gerçeği buymuş. Daha şık açıkçası, öteki daha basitti.
Everton da çalıştığı markayı değiştimiş. Pek sevmedim ben.
Tipik bir 2. forma. Lazio'nun da böyle bir away forması vardı. Çok iyi.

Yaka filan şık olmuş da, ben orda Abn Amro'yu görmedikçe neye yarar.

0 yorum: