Arenbi

Az önce Messenger'ı açtım. Plus eklentisi sebepli mi nedir, sağ altta "Bugün" zımbırtısı çıkıyor. O belirdi gene. Orda bir yerde, cümleye gel:"R&B'nin kralı İstanbul'da". Kral da 50 cent.
Dün gece kalearkası'nda bir post vardı, "arabesk ile popu karıştırmayın" kabilinden. Aynı o hesap. Bunca senedir bu adamı dinleriz, meğer rap yapmıyormuş, vay bea.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Rap'le R&B birbirine çok yakın müzikler. 50'nin yaptığı müzik de R&B'ye daha yatkın. Wu-Tang'in müziği için tam anlamıyla rap diyebiliriz ama 50 daha çok R&B'ye kayıyor. Wu-Tang dinliyor musun bu arada?

L dedi ki...

abi tamam ben de bunun farkındayım da, en azından ortada "arenbi nin kralı" denecek bir durum yok öyle değil mi? usher filan değil yani bu adam.

wu-tang'i maalesef tam manasıyla dinleyemedim bugüne kadar, raple o kadar içli dışlı olmama rağmen. ama hep aklımın bi köşesinde vardırlar.

Adsız dedi ki...

O zaman Wu-Tang'ci yapalım seni. Gravel Pit'le başla bakalım beğenecek misin. Sonra Triumph, Redman ve Eminem'den Off The Wall, Method Man'den Even If, Da Rockwilder, Enjoy da Ride'ı dene. Memnun kalacaksın.

L dedi ki...

tamam. hazır şu ara elimde arşivleri de varken, başlayayım onlara. sonra burda da yazarız izlenimleri. sen de mobb deep dinle o zaman bu arada:)

Haketo Zaman dedi ki...

Wu Tang Clan ain't nothin' 2 fuck with!!

Fiti in dı haus bauns :P

Adsız dedi ki...

Mobb Depp mi? Hangi parçalarını tavsiye edersin?

L dedi ki...

hüseyin sen ne arıyosun lan burda:D

abi direkt "hepsi" diyorum. sen dal hepsine.