Geri

Takımının başka renk forma giymesinin sebebini anlayamayan, buna karşı çıkan herkes gerizekalıdır. Bu, bağnazlığın, geri kafalılığın, aptallığın kanıtıdır. Bu kadar da kesin. Bilmiyorsan git öğren.

5 yorum:

Volvox dedi ki...

Patron laflar biraz ağır ama sana hak veriyorum.Sonuna kadar destek veriyorum 3rd formalar alternatif forma olması gerektiğini anlamayan kalmamalı artık yeter.
Arma Arma Arma.

L dedi ki...

ya hocam, "beyaz formayı niye giyiyo bu orospu çocukları" diyen milyonlarca adam var bu ülkede. beyaz için ya, beyaz. gerisini sen düşün. işte bu, ülkede futbolun aslında ne kadar benimsen(me)diğinin kanıtları. türkiye'de bu iş asla sanıldığı kadar sevilmiyor. afyon benzeri bir şey işte. daha neler sayar söverim de ben, hafifi bunlar.

L dedi ki...

adam şunu bile düşünemiyor, kültürü geleneği geç;kayseri ve gs maç yapıyor. ikisi de kendi formasını giysin. ee, tamam. bu karışmayacak mı?

bu örneği versen bile kanmayacaklar var. "bana ne giysinler" filan der mesela. cehalet işte abi. kara cehalet hem de.

Volvox dedi ki...

Dostum sonuna kadar ben bu konuyu savunuyorum,her ortamda da anlatmaya çalışıyorum,mor formanın neredeyse avukatlarından biri oldum :)turuncu,mor seneye de farklı bir renk forma,ya tamam mor formaya karşı olanlara diyorum 'Adamlar mor forma yapmış 2288 diyor tarih diyor Galatlar diyor belli bir konsepte oturtuyor' ama nerdeeeeeeeee anlamak istemeyen anlamamakta ısrar ediyor.
Ayrıca piyasa yönü de var olayın.
Ama ben şunu savunuyorum ki Galatasaray bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da Türkiye'de öncü olacak.

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum.