Nba Filan


Çok hamle oldu lan. Baştan sayalım bir, karışık ama:

-Biz R-Jeff'i aldık. Karşılığında da bi' sikim vermedik.

-Jamal Crawford Atlanta'ya gitti. Ben işlerine yarayacağını düşünüyorum. Bi' Play-off filan görsün çocuk, olgunlaşır arada.

-Shaq Dayı Cavs'e gitti. O kariyerinde, LeBron da Cleveland'da son barutlarını atacaklar.

-Wiz, Foye ve Miller karşılığında Pecherov-Thomas-Songaila ve draft verdi. Bu da güzel hamle.

-Vinsanity Magic'e gitti. Rafer-Battie ve Lee gitti. Hepsini bırak da, Lee'nin gönderilişi, sonra Magic'i pişman edebilir çok.

-Boston Mr Sheed'le anlaştı. Bu sene sakatlık filan olmazsa kafaya oynayacaklar yine.

-Artest Lakers'a geldi.

-Houston da Ariza'yı kaptı. İyi oldu ama, Yao yok bu sene, T-Mac desen... O sebepten elemanın hem oraya gitmesine (bu haldeki Rockets'a yani) hem de Los Angeles'tan ayrılmasına üzüldüm.
Seviyorum bu adamı.

-Kidd Dallas'ta, Bibby de Hawks'ta kaldı. Bir de Josh Smith ayrılacaktı bir ara, ne oldu o?

-Spurs Haislip'i kaptı. Azıcık çalışsın da katkı yapsın. Smaç filan derken kalır belki.

-McDyess bizimkilerle anlaştı-anlaşacak durumdaymış. Bu da kritik. Biraz sonra ek:Sanırım anlaşmış bile. Ooh.

-Hido da, bu saatten sonra bir bokluk çıkmazsa -ki çıkmasın artık- Raptors'da.

-Son hamle, Shawn Marion takasla Dallas'a gitti. Ne şanslı piç. Nasıl oynayacaklar bilmem ama, verimi ve ortalamaları artacak, o kesin. 1 sene ara ver Nash'ten sonra, sonra gel Kidd'le oyna. Eddie House'un da böyle bir şeyler olmuştu. Herif 1 sene içinde 4. takımına gitti. Gez allah gez. Marion yani.

-Bir de Ersan'ın dönme ihtimali var ki, zamanlama uygun diye düşünüyorum. Charlie-V gitmişken gelsin Ersan. Nasılsa çok geliştirdi oyununu. Bir baksın bakalım, olacak mı şimdi.

-Zaza da Hawks'ta kaldı. Kalsın tabii.

Şimdi derinlemesine analiz yok maalesef. Sıcaklık 40'larda. El tuşlara yapışıyor. En yakın zamanda inşallah. Sadece hem kendim, hem de bloga giren okuyucu için, olan-biteni bir toparlayayım dedim. Çünkü gerçekten çok hareketli piyasa. Her gün bir hamle var nerdeyse, dengeler çok değişti. Ama şu kesin ki, biz yüzüğe artık daha yakınız. Daha dirençliyiz. Daha açız hatta. Tek yılı filan da sikerler, yüzük yüzüktür. 2010 da olur.

0 yorum: