Ot

Medyanın bazı konular hakkında zerre bilgisi olmaması böyle gudik şeylere yol açıyor işte:50 cent konser sırasında izleyicilere "Ot içen var mı?" diye sormuş.
...
Gerçekten çok şaşırdım ben. Yani yıllardır rap müzikle içiçe olan biri olarak, ilk kez bir rapçinin, özellikle Abd'li bir rapçinin, böyle bir konuyla anılmasına denk geliyorum. İnsanların günahını almayın arkadaş. Ne otu motu ya...

Bir de şu cümleye dikkat:"Konsere gelen izleyicilerin çoğunun rap müziğin ruhuna uygun olarak şapka ve kolyeler kullanması dikkat çekerken...". İşte bu cümleleri yazanlar, hala "Ceza grubu" yazabilen medya mensupları. Adam kaç senedir piyasada, hala grup olarak biliyorlar adamı. Rap kültüründeki "mahlas" adetinden zerre haberleri yok. Olmaz da bu gidişle. Heh dur, al işte:50 cent'in solisti Curtis Jackson'ın...".

Elemanlar yarım saat geç çıkmış. Yuhalamalar olmuş ufaktan. Yarım saat çok iyi bile valla. Bu adamlar 2 saat geç çıksa ben normal karşılarım. Ama bilmekle alakalı tabii. Ordakilerin yarısının raple alakası yoktur, yarısı da cellodur muhtemelen. Arada samimi 20 kişi vardıysa rap kültürü için iyi haber.Aslında gidebilip de sonra burda derinlemesine analiz yapmak vardı ya, olmadı işte.

0 yorum: