2-3


Mustafa Sarp'ı ciddiye almadıkça, yedekte bekler dedikçe hem daha iyi oynuyor, hem de skor katkısı yapıyor. Birileri yedek santrforu yollamaya çalışıyor, gol atınca da "kalmak için kasıyor" deniyor. Giderse herhalde Baros sakatlanınca Orkun oynayacak en ilerde. Arda büyümeye devam ediyor. Keita yardırıyor. Balta ağır kalıyor. Zan tırstırıyor. Antep hücum istiyor, takdir topluyor. Bazı blogcu abilerimiz de, maç izlemiyor, analiz yapayım diye kafayı yiyor. Kitap okumadan kitap yazmaya benziyor bu işler. Attığı 3 gol de asist üzerinden olan takım da, futbolseveri sevindiriyor. Taraftarı değil. Çünkü taraftar futbola bakmaz, başka işler peşindedir.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Kim o blogcular?

L dedi ki...

isim önemli değil ki abi, ne olacak yani. adamlar şöyle cümleler yazıyor:"ilk 5 dakikada sağdan atak yapamayan x spor, bu kez soldan şansını denemeye başladı." ne diyosun lan? 5. dakka diyo 5. ne yaptı da beceremedi de belli oldu. bu tip adamlar maç izlemiyor, başka bişey yapıyor.

Adsız dedi ki...

Yazıyo diyosun. Biz Keita'nın ölmediğine şükredelim valla, adamlar neyle uğraşıyor.

L dedi ki...

abi yazıyo da değil, tanımlandırmak güç. pası pasına, saniyesi saniyesine analiz eden var. futbol öyle bir oyun değil ki. o kadar matematiksel olsa, her sene en güçlü kadro şampiyon olur filan zaten.

keita'yı hiç sorma. olaydan bahsetmeye bile tırstım ben yazıda.

L dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ilaqwain dedi ki...

sanki bu sene gerçekten farklı bir arda izliyeceğiz hani sanki daha daha iyi sanki sanki çok skorer bir arda izlicez umalım öyle olsun kızmayın ama Barostan bu sene tırsıyorum .... :(

L dedi ki...

niye abi?

Ilaqwain dedi ki...

Bilmem bitiricilik sanki 16 altına düşmüş de mavi değil güven vermiyor ama yine de kredisi çok çok çok bu sezon 15 atsın zaten ARDA 15 20 atar bize yeter :)) bu takım zaten 1 kişiye gol attırmicak ki 10 kişinin de gol atma şeysi var öyle bi koku var :)