Bjk Kırmızı

İşte ne zamandır resmini arayıp da bulamadığım 94-95 Beşiktaş away forması. O dönem için muhteşem bir forma. 1-2 rötuşla şimdi bile giyilebilir, o kadar iyi. Resim için Galatasaray Formaları'ndan Selocan24'e teşekkürler.
Çok iyi hatırlamıyorum ama, o dönem fazla giyilmeyen bir formaydı sanırım. Dökümü de bulunmaz ki bir yerden o zamanki maçların, net filan da yok, zor. Ama şimdi bile alternatif formalara gösterilen tepkiyi düşünürsek, o zamanki vaziyeti öngörmek çok zor değil.
Giyseler ya şu tip güzel kırmızı ağırlıklı formalar. Millet kendine 3. renk uyduruyor away forma için, bunlarda fıstık gibi renk var, kullanmıyorlar. Bu sene işte çeşni olsun diye 1-2 attırdılar beyazın üstüne, 07-08'de olduğu gibi. Yıllardır kırmızı forma yok. Olacak iş değil. Beyaz-çubuklu-kırmızı. Reçete belli. Doktor yok ortada.
O zamanlar için inanılmaz bir forma. Gerçekten.

8 yorum:

McDennis dedi ki...

Kartal kanadina benziyor.. Almanya'nin da benzer desenLi formaLari vardi..

Kirmizi Besiktas'a yakisiyor.. Geri geLmesi gerek..

L dedi ki...

hem de nasıl...

Ilaqwain dedi ki...

beşiktaşın zaten ben bir forma standardı olduğunu sanmıyorum yani tamam bu işiler biraz farklı ama yine de biz mor giyebiliyorsak beşiktaş kırmızı olsun bilmem ne renk olsun bi forma giymeli. Yahu abicim nedir bu siyah beyaz formalar bi yere kadar...

L dedi ki...

03-04'den beri kırmızı formaları yok, o dönemden beri parçalı ve damalı forma bile yapıldı siyah-beyazdan. merak ediyorum kimin kararı bu iş kulüpte. bayağı geniş görüşlü bi abi sanırım böyle düşündüğüne göre.

müşkülpesent dedi ki...

kırmızı formaya tribün şiddetle karşı çıkıyor.

Adsız dedi ki...

Bende bu formanın beyazı vardı.Daha sık olarak beyazını giyerdik.Kırmızıyı ise hiç unutmuyorum farklı kazandığımız bir Altay maçında giymiştik.Formayı da Beşiktaşta esnaf mağazalarından birinden almıştık babamla.

Unknown dedi ki...

Adsız merhaba bişey sorcam

Unknown dedi ki...

Meehaba adsız