Müzik Vs

Ülke gençliği Misak-ı Milli dahilinde yapılan müziği çok küçümsüyor. Öyle böyle değil. Buna sebep olan nedir bilmiyorum ama, berbat bir şey bu. Birileri bir şekilde gencolara "bu ülkede müzik yapılmıyor kardeşim, ne varsa gavurda var" düşüncesini basmış alttan. Müziği ancak Pink Floyd filan yapar zaten, bizimkiler orospu çocuğu.

Bu konu hakkında aslında sayfalarca yazılır da, ben şimdi tam aklıma düşmüşken şuraya aktarayım dedim. Yazık abi.

2 yorum:

Ilaqwain dedi ki...

Ama yine de Türklerin işi gerçekten zor yani çok fazla bir örnek yok önlerinde çok fazla amatör gruplarımız var ki çoğu bi ton bişiler yapıyorlar seslerini duyurmak için. Tabir-i caizse müziğin mq bir arkaşımın hedefi tabiki albüm vs vs falan ama bir yerde çalmaları bile dert ki bu adam albüm yapacak...-sonunda noldu gavurlar keşfetti onlarla müzik yapacaklar hayddaaraa!!!!-
Bir yerde çıkıyorlar ama POP yapıyorlar . Ya ne bilim müzik yaparız ederiz falan ama başka bir zorluk ise Türkçeyi bu müziğe uydurma.(Kastettiğim bildiğin sert müzik)

L dedi ki...

abi işin sert kısmı için daha zor tabii ama biliyosun iyi örnekler de yok değil. tek istediğim benim, sert dinleyen cemaat yerli örnekleri de yeterince kaale alabilse.