Goal


Adamlar logoyu değiştireli 5-6 sene oldu, bunlar Barça ile ilgili haberlerde, ve bazen de kapaklarda eski logoyu kullanmaktan vazgeçmedi. Bilmesek telif hakkı meselesi var filan zannederiz. Kendi uzman olduğun alanda da böyle hatalar yaparsan sana kim saygı duyar ki. Boşuna dememişler "Şeytan ayrıntıda gizlidir" diye. Bu kadar basit bir şeyi nasıl halledemezler yıllardır. Her sayıda şaşıp kalıyorum. İnsanın aklına gelmiyor değil, "acaba farkında mı değiller" diye.
Edit:Eski logo bu işte. Arada da azımsanmayacak fark var.

7 yorum:

Zoma dedi ki...

Eski logo hangisi hocam?

Selocan dedi ki...

Barça logosunun nesi değişti abi ? Eskiden 3 kuyruğu vardı şimdi tek o mu fark ? Ama en eskiden de tek kuyruğu vardı 3 kuyruk araya girmiş birkaç sene.

L dedi ki...

abi ikinize de inanamıyorum. siz bu işlerin içnde adamlarsınız. nasıl farkında olmazsınız. koyuyorum eski logoyu da. farkı görün.

Selocan dedi ki...

Tamam abi işte 3 kuyruk benim dediğim ben bunu söylüyordum. Ama yanındaki sakalları unutmuşum. Fakat işte bu senin eski logo dediğin araya kaçmış bir logo. En eski logosu şimdiki yeniye daha yakın yani aslında Barça özüne dönmüş aslında.

Tabi resmi kullananların dikkat etmesi lazım haklısın. Benim taktığım başka bir konuda bizim yeni stadımız. Nerede haberini görsem ilk başta Eren Talu'ya kaybeden 2. şirketin, giriş yolu GS arması olan stadını koyuyorlar. Koskoca sabah gazetesi bile ihale Tokiye verildi haberinde o stadı kullandı birçok blogda da gördüm o resmi halbuki bizim yapılacak olan stadımızı değil o resimdeki dev gs logolu girişyollu olan.

L dedi ki...

evet.

vala bilmyorum abi, en ufak şeyi değişse bile medya dikkat etmeli. kötü şeyler bunlar.

miracsaral dedi ki...

En başta direkt renk farkı var, buradan anlaşılabilmeliydi. Benim Barcelona hakkında geneki olumsuz tonca fikrim olduğu için fazla fikir de beyan etmek istemiyorum.
Yaptıklarının Hyundai reklamında "Özgür Adam" sloganıyla oynayan Yavuz Bingöl'cülük olduğunu düşünüyorum. Karşı olduğu 'şeylerin' ekmeğini yiyorlar.

Ama eski logoyu kullanmak ayıptır, densizliktir.

L dedi ki...

neden peki abi, bahsetsene biraz. barça konusu yani.