Racing


Geçenlerde oynadıkları maçta bu parçalıyı giydikten sonra Ntvspor'da filan lafı geçti ama, o vakit nete erişim olmadığı için bu zamana kaldı bahsetmek. Kısa süre önce Galatasaray Formaları'nda muhabbeti geçmişti, Gs tarihinde de böyle bir forma var, ama onun da resmi yok. Siyah formayı bulduk şükür, onu da bir şekilde hallederiz. Birileri yardımcı olur artık.

Şu resmi koymuşken, Racing'in bu sezonki formalarından bahsedeyim biraz. Öncelikle güzel strateji. 3 ana renkleri var, ve bunu 2 formaya yaymışlar. Gereksiz düz yeşil filan yok öncekiler gibi. Bir beyaz, bir "full parçalı", bir de alakasız renk kontenjanından, away, kırmızı-mavi.
Bir de Slam işi var, onu anlamadık hiç.

2 yorum:

Selocan dedi ki...

Abi olaya bak :) Ben de Malaga ile yaptıkları maçta gördüm bu parçalı formalarını (son 2 postun takımları) ve ilginç, parçalı formaları dikkatimi çekti blogda da paylaşayım demiştim fakat tam karşıdan bir çekimini bulamadım formanın o yüzden kalmıştı. Çok ilginç forma, üst parçalı, şort parçalı tamam bir yere kadar... Fakat çorapların da farklı renk olması oldukça komik. bir yandan bakınca düz yeşil bir takım, diğer yandan bakınca düz siyah formalı bir takım gibi :)

L dedi ki...

Di mi, maçı aniden açan seyirciyi filan düşünsene, veya zart diye stada giren:)