Terk-i Blog

Bu futbol blogları yaygınlaştığından beri sürekli bi' vedalar, geri dönüşler. Bunun başlıca sebeplerini de irdelemek gerek aslında ya, kısaca memleketteki ortalama futbolsever profilinin netteki yansıması diyebiliriz genel olarak. Sevmediği her şeye küfrü basıyor dayı, oh ne ala. Sonra da zaten az sayıda olan iyi yazan abiler/arkadaşlar kapatıp gidiyor dükkanı.
Önce Aceto'da yaşadık böyle bi vaka, neyse ki döndü üstad. Ardından Borges kapatmıştı, önce F.Dutchman'de ufaktan dönüş belirtileri gösterdi, sonrasından da mekana döndü. O dönerken PcLion Fc kepenk kapatmış. Tabii gençseniz bu tip şeylere daha fazla reaksiyon gösterebiliyorsunuz. Umarız geri dönecektir o da.

Biz bile burda tek-tük saçmalıklara kızabiliyorsak, rağbet gören bloglar nasıldır, varın siz düşünün. Gerizekalı mı yok. O yorumlarda millete sallayan salakların bir benzeri de, gaza gelip futbol bloğu açıp 2-3 fanatiklik yapıp, 3 gün sonra kapatan adamlar. Yani o kahvede maç izlerken yanınızda saçmalayan genco da, eğer bir külüstür makinası ve net bağlantısı varsa, blog açıp o salaklıklarını sanala da aktarabiliyor. Nedir ki yani.

Belki de en iyisi, yorumdan/tepkiden öte, herhangi bir şekilde "yazma kaygısı"nın olması. Veya sabredeceksin, ne bileyim.

6 yorum:

Haketo Zaman dedi ki...

Abi Uğur birkaç güne dönmeye ikna oldu.
Asıl büyük kayıp Borges.

Selocan dedi ki...

Hep derim abi ben, bu ülkede en basitinden sadece bir blog olsa bile güzel birşey yapıyorsan illa baltalayan "baltalar" oluyor ne yazık ki

Genç Arsenal dedi ki...

bunların bir kısmının da fake olduğunu düşünüyorum. bırakıyormuş gibi yapıp çevresini topluyor sonra da yeniden dönüş şekliyle hit arttırıyor. ha gelir mi sağlıyor bu işten bilemem ama okuyucu sayısının fazlalığı yazarın motivasyonunu arttıran en büyük faktör.

L dedi ki...

@hüs:

sen de elemanla kankasın herhalde, bilgiler içerden.
borges döndü habarın yok sanırım.

@selo:
balta çok hacı. bize bile uğruyolar biliyosun.

@gunners:

evet okur sayısı motive eder, ben de farkındayım bunun. yazmıştım hakkında hatta. ama bunu kullanmak da şerefsizlik. okunuyosan zaten okunuyosundur. nedir yani.

Haketo Zaman dedi ki...

borgesten yok abi haberim.
yoo kanka flan değilm, yorumları oku anlarsn.

L dedi ki...

işim olmaz, nasılsa öğreniyoruz.