23


Ablamızın son icraati, Nil'in son klibi Kırık'ta oynamak olmuş. Dün sabah klibi izledim, ama kendisini görmemiştim, akşam bi' yerde okudum sonra. Dikkat etmedim sanırım, bi' sürü kişi daha var, Nihat Odabaşı, Sinan Engin filan. Zevci Serdar bey de vardı, keliyle.
Şimdii, Teoman'a söz verdik, dizi senaryosu yazdık, klipte oynadık. Eski kitaplardan bölümler alıp "seçmece" kitap yaptık-23 milyon da fiyat biçtik. Ne kaldı, ya da ne var sırada?

Allahım, çok sevdiğim insanlardan birinden nefret etme sürecine iyiden iyiye girmiş durumdayım, sevgilim beni terketse bu kadar koyar mıydı bilmiyorum.

4 yorum:

Clerk dedi ki...

kabul, aşk kitabını ben de okudum. hatta çok kişiye de tavsiye ettim. ama msn iletilerinde, facebook iletilerinde birdenbire herkesin bu meşhur kuralları sıralayacağını, herkesin tasavvuf ehli kesileceğini bilsem tavsiye eder miydim? ederdim tabi. ama popülerleşme gerçekten de benim canımı sıkan bir olaydır.
ya bu karma olayı nedir Allah aşkına? ablacım sen 20 tane harika kitap mı yazdın ne kadar ödül aldın da best of işine girdin?
elif şafak'ın bütün kitaplarını okuma gibi bi hedefim var, 2 tanesini okuyorum 2si hazır bekliyor. ama popülerleşmesi gerçekten can sıktı benim açımdan. halbuki gerçekten çok çok çok iyi bir yazar.

L dedi ki...

bi düzeltme yapayım:elif şafak senin saydığın kadar "çok" lu iyi yazar değil. sadece iyi bir yazar. ayrıca bu tavırlarından sonra onu "iyi yazar" olarak niteleyecek kişi sayısı da azalacak.
kitaplar hakkında öneri istersen, verebilirim.

aşk mesela, bit pals ve mahrem'en aha kötü bi kitap. ama ben, sadece tasavvuf ana temalı olduğu için aldım ve okudum. bi daha da tasavvufla ilgili yazmadığı sürece e.ş. kitabı almam. belki öyle yazarsa bile almam.

Clerk dedi ki...

ben şu sıralar pinhan'ı okuyorum mesela. bence gerçekten de iyi yazar. ama benim kitap ufkumun çok geliştiğini söyleyemem kendi adıma. yani çok fazla okuyan bir insan değilim ne yazık ki elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. elif şafak bana çok farklı gelmişti işte.
tavsiye edebileceğin kitapları sorayım o vakit?

L dedi ki...

abi o iş burda olmaz.sen nası bişey istediini söyle, ben yardımcı oluym.