Babangida

Ntvspor'un 2008 başı gibi açılmasıyla, belki yüzde yüz olmasa da, sporseverin yerli spor kanalı ihtiyacını giderecek bir sığınak bulmuştuk. Hala maç yayınları ve programlarıyla çok seviyoruz kendisini. Çok da işimizi görecek daha. Ama böyle önemli bir misyona sahip olan bu kanal, klasik Türk yayıncılık anlayışıyla mı Mustafa Doğan-Hakan Ünsal-Sergen Yalçın gibi isimleri programlarda çıkartıyor, torpil müessesesi mi işliyor, yoksa Rıdvan Dilmen gibi bir adama sahip olan bu kanal, bu adamların yetersizliğini fark etmeyerek, büyük bir gaflet içinde mi?

Bir tanesi de şunu demesin ya:"Galatasaray'ın ön üçlüsü (bazen 4 olabiliyor) geri gelmiyor, daha fazla defansa yardım etmeliler. O zaman daha başarılı olurlar bla bla"

Canım abim, Dünyada 11 kişi defans yapan kim var? Yani deli gibi futbol oynayanlar, başarılı olan takımlar temelli defans mı yapıyor? Kariyeri boyunca en ufak futbol zekası pırıltısına rastlayamadığımız Mustafa Doğan, nasıl oluyor da Ersin Düzen'in karşısında kasıla kasıla konuşabiliyor? Aklıma art niyetli şeyler geliyor, kimse bize mantık çerçevesinde bu işleri anlatamaz abi. Bi' tane efendi gibi kanalımız var, onun da haline bak.
Belki bu konuda daha önce de yazmış olabilirim ama umrumda değil. Bu gerizekalı yorumları gördükçe her seferinde yazacağım.
Merak ettim şimdi, Yenilsen de Yensen de'deki blogger arkadaşlar hiç bu tip bir meseleden bahsetti mi. Eminim bahsetmişlerdir.

4 yorum:

Clerk dedi ki...

aah ah. galatasarayın eleştiriye en açık klişe meselesi. orta saha üçlüsü. kimi koyarsan koy oraya, bir sorun bulacaktır bu isimler.
xavi, iniesta, gerrard göbeğiyle oynansa; xavi'nin fizik gücünün olmadığından; gerrard'ın yavaşlığından, iniesta'nın da tipsizliğinden yakınılır, yine klişe tamamlanır. bir tek ntv spor değil heryerde öyle.
bi keresinde bi programa denk gelmiştim. kaan kural'la sergen yalçın vardı. kaan kural kim futbolda, sergen kim? değil mi? ama kazın ayağı hiç öyle değil.
kaan taktiksel olarak açıklamaya çalışırken Elano meselesini, "bu adamı oturmuş sistemli bir takıma mesela Arsenal'in göbeğine koy, sırıtmaz" derken sergen paşa "arsenalda anca top toplar elano ehuhehe" tarzı süperzeki teknik futbol yorumları yapıyor.
düzel lütfen ntv spor

L dedi ki...

amin abi. bi de burcu'nun şu dağınık saçları sorunu var da, neyse.

Unknown dedi ki...

şu mustafa doğan denen sersem beni deli ediyor, adam sanki koca bir şaka, aman tanrım yaaa... ersin düzen onun gırtlağına sarılsa bir gün, haklı valla adam derim. her hafta sonu sağlam küfürler salladığım bir olaylar zinciridir bu yazdığınız... ve rıdvan'ı haftanın yedi günü konuştursunlar, izlerim, dinlerim abi, ama ya diğerleri? oof of..

L dedi ki...

şu mustafa doan'ı gördükçe, rıdvan'ın aldığı yıllık 700 bin dölar artsın istyor insan.