Ben Mi?


Hatırlarsınız, zamanında rapçi abilerimiz habire birbirlerine dava açıp duruyorlardı. Böylece mensup oldukları kültürü adam gibi temsil edip, efendi gibi diss atacaklarına, hem medyaya malzeme oluyorlardı, hem de bu işlerden haz etmeyen rapseveri kendilerinden uzaklaştırıyorlardı. O davalar ne oldu bilmiyoruz ama, şimdi ortada yeni bir dava var. Buyrun.

7 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

Abi Sagopa'nın yaptığı müziklerde ritmden çok sözler çok anlamlı oluyor. Açıkcası bu adamın ruh halini de pek anlayamıyorum. Sorsan ben efendiyim, milliyetçiyim, intisapçıyım falan diyor ama her nedense şu tipi ve yaptığı hareketleri tam tersi bir imaj oluşturuyor. Nasıl bir adam olduğunu halen daha çözemedim?

L dedi ki...

şimdi bi kere müziği karıştırma. şu olayda adı geçen, dünyanın en mükemmel insanı olsa, olayı duyunca bi "noluyo lan" çekersin. ilginç bi hadise. ceza alıp yatarsa, çok daha ilginç olur.

ahmetcan_48 dedi ki...

Ya tabiki de öyle. Ben şunu demek istiyorum. Haleti ruhiyesi çok acayip bir adam. Söyledikleri ve yaptığı şeyler çok zıt. Her ki ne olursa olsun üstüne üstlük hayranı olan 11 yaşındaki bir çocuğa yapılan bu terbiyesizce hareket kesinlikle kabullenebilecek bir iş değil. Ceza alır mı bilemiyorum açıkcası ama yaptığı o hareket kesnlikle tasvip edilemez bence.

L dedi ki...

haklısın hacı. biz de farklı bi'şey söylemiyoruz.

ahmetcan_48 dedi ki...

Lappap abi kusura bakma konuyla ilgili değil ama dün akşam NBA'da New York Knicks'in New Jersey ile maçı vardı izleyemedim o maçın özetini nerden izleyebilrim. Ben bi googldan aradım ama bulamadım. İzleyebielceğim bir site var mı?

L dedi ki...

abi netten nba ile çok az aram var. maalesef yardımcı olamıycam. zaten geç de cevap verdim. kusura bakma.

ahmetcan_48 dedi ki...

Etsağfrullah abi sorun değil yine de teşekkür ederim.