Yeni Goal

İşte bu iyi haber, buyrun.

Yıldo

Geçen gün evde televizyona bakınıyoruz, öyle alakasız bir kanal var. Sonradan adının Kandıramazsın beni olduğunu öğrendiğim bir yarışma programı. Hepsini izleyemedim maalesef. Neden maalesef, çünkü konuklardan biri de Yıldo'ydu. Yıldo'yu gördün mü, duracaksın.
Çok izleyemedik ama, bir yer vardı ki, hepsine yetti. Şudur:

Müjdat Gezen:Ya Yıldo, bir güne bu kadar saçmalığı nasıl sığdırıyorsun?
Yıldo:Hocam sabah erken kalkıyorum, ne, ahahaha!

...

Schumi Yarışmıyor


Michael Schumacher Formula 1'e geri dönüş kararından vazgeçtiğini açıkladı. Kızıl Baron'un dönüşünü geçirdiği motorsiklet kazasından sonra bir türlü iyileşmeyen boyun ağrılarının engellediği açıklandı.

Kılavuz Vs Karga

Bundan böyle blogda yazacağım postlar için kullanma kılavuzu yayınlamayı düşünüyorum. Ücretsiz elde edebilirsiniz, yakında. Ayrıca bundan böyle postlarda ironik üslup da kullanmayacağım. Sonra abilerimiz mevzuyu anlamayıp harekete geçiyorlar. Olmuyor. Huzurumuz bozuluyor.
Olmadı kapatıp gideriz, onlar yazarlar artık.

Gaia

Bugün mal mal kütüphaneme bakınırken, Chattam dayının kitaplarını gördüm ve aklımdan şöyle geçirdim:"Lan Grange çıkardı yeni malı, Maxime abi de çıkarsa da, şenlensek ardarda."
Ve 1 dakika önce Ideefixe'te bakınırken ne görüyorum:Gaia Teorisi. Maxime Chattam'ın yeni kitabı!

Hıaaaaaaaafmealfadfsfmçsfsçfsmfçöfadnfaöndfaçlfaçşdfnaçfnargşfasmgçfgl.

Emreciksin


Dayı, sen sene başında böyük takıma gel, yırtma fırsatın olsun. Oraya kapağı atıp hem parayı kırarsın, hem kariyerin amına koyarsın. Attı. Ama işte, gel sen kulübün bi' adamı almak için delirmesiyle birlikte transfer anlaşması yapılan takıma yollan.
1 sene bile değil;Ankaragücü'nden Fb'ye, oradan hop, Kayseri'ye. Demin adamı gördüm Tv'de, şöyle bir düşündüm de, kötü lan. Orta ölçekli ve küçük takımlardaki oyuncuların hepsi bunu düşler. Ama sen gerçekleştirdikten birkaç ay sonra geri gidiyorsun. Sakat işler.

Nostalci


İlginç bir fotoğraf bu. Servet ve Yozgatlı 05-06 sezonunda Fb'de birlikte oynadılar. Bu maçta karşı karşıya geliyorlar ve aynı gün, bu maçın ardından Fenerbahçe deplasmanda Denizli'yle oynuyor. O gün Fb'de son maçına çıkan Daum da, Fb'ye döndükten sonraki ilk maçını yine o stadta, o takımla yapıyor. "O" maçta Yozgatlı 11 çıkmış fakat Servet yedek kalmıştı. Artık bunun sebebi Sheva mıydı, başka şey mi bilemem. Olcan ise o dönem kulüp bünyesinde olmasına karşın, kadrodışı imiş. Bir de o var yani.

2-3


Mustafa Sarp'ı ciddiye almadıkça, yedekte bekler dedikçe hem daha iyi oynuyor, hem de skor katkısı yapıyor. Birileri yedek santrforu yollamaya çalışıyor, gol atınca da "kalmak için kasıyor" deniyor. Giderse herhalde Baros sakatlanınca Orkun oynayacak en ilerde. Arda büyümeye devam ediyor. Keita yardırıyor. Balta ağır kalıyor. Zan tırstırıyor. Antep hücum istiyor, takdir topluyor. Bazı blogcu abilerimiz de, maç izlemiyor, analiz yapayım diye kafayı yiyor. Kitap okumadan kitap yazmaya benziyor bu işler. Attığı 3 gol de asist üzerinden olan takım da, futbolseveri sevindiriyor. Taraftarı değil. Çünkü taraftar futbola bakmaz, başka işler peşindedir.

Üst

"Antep beraberliği yakalamanın cesaretiyle üstümüze gelmeye başladı."

9 Ağustos 2009 G.Antep-Galatasaray maçı sonrası, Sabri Sarıoğlu.

Sagopa Kajmer a.k.a. Cübbeli Yunus

Cübbeli Ahmet demeci:


RAP DİNLEYEN CÜBBELİ HOCA
"Sagopa Kajmer, çok kültürlüdür. Bestelerinin içerikleri düşündürücüdür, şirk içermez. Kültürü de var. Fars dili edebiyatı mezunu... Çok okumuş. Hassasiyetler onda oluştuktan sonra, kadere falan söven, şirk lafzı içeren şeyler yapmaz. Müstehcen, kadının ağzını, dudağını tasvip eden şeyler yapmaz. Helal, haram hududu var. Besteyi de kendi yapıyor."

Devamı Vatan'da.

R.I.P