Arda Satıldı mı ?


Bugün bir arkadaşımla konuşurken böyle bir iddia attım ortaya. Az önce de Spor Servisi'nde Mehmet Demirkol da bu iddiayı gündeme getirdi. E madem kendisiyle aynı şeyi düşünmüşüz, buraya da yazayım dedim.

Haldun Üstünel bildiğiniz üzere epey uzun süredir İngiltere'ye gidip geliyordu. Sonunda da 3 Premier Lig oyuncusunu kapıp geldi. Peki tek amacı bu isimleri Galatasaray'a kazandırmak mıydı ? Arda Turan'ın uzun süredir yurt dışında oynamak istediğini biliyoruz. Hatta sadece yurt dışı değil, özellikle Premier Lig'de bir takımda oynamak istediğini biliyoruz. Sizce Haldun Üstünel sezon sonu için bir Premier Lig takımıyla ön anlaşma imzalamış mıdır ? Bana göre olması gayet mantıklı.

Galatasaray 2 genç oyuncu kiraladı, kimileri Jo'nun opsiyonu yok dese de var, ayrıca Dos Santos'un da opsiyonu elimizde. Bu iki adamın sezon sonu bonservisini almak için, toplam 18 milyon Euro civarı bir para vermemiz gerekiyor. Bu parayı Galatasaray nasıl verecek ? Bence çok büyük ihtimal ile Arda, seneye bir Premier Lig takımına satılacak ve Arda'nın ederi 18 milyondan az değil. Kısacası bu 2 genç yeteneği kadromuza katmak için kaptanımızı bu sezon sonu İngiltere'ye yollayabiliriz. Haldun Üstünel İngiltere'de bu işleri de halletmiş olabilir. Bu tabi bir iddia, sezon sonunu bekleyip göreceğiz.

Benim kişisel fikrim olumlu. Hem Arda'nın Avrupa'ya açılmasını çok isterim, hem de 2 muhteşem yeteneği, "Galatasaray tarihinde belki ilk defa", güzel bir transfer politikası ile takıma katmış olacağız.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İnşallah böyle bir şey olmuştur. İnşallah...