Shannon Brown

Bu oy mevzuları filan çok can sıkıyor. Ayrıca Nate denen getto soytarısının şaklabanlıkları da gına getirdi. Ama bizi bunlardan kurtaracak biri var artık:Shannon Brown. Eğer çok büyük bir sorun çıkmazsa ve elinde orijinal smaçlar varsa (yoksa da olur da biz böyle diyelim) Brown bu işi ağzımızı açık bıraka bıraka alacak yarışmayı. Son birkaç yılda gördüğümüz en abartı atletiklik bu abide. Yani Lebron itini saymazsak, J-Rich'ten bayrağı devralacak genç budur. Bu geceki Slam Dunk da bunun tasdiki olacak.


Bu Slam Dunk'ta halk oylaması var mı yok mu bilmiyorum. Varsa aklıma şu anekdot geliyor:Winston Churchill'e sormuşlar, "Demokrasi nedir?" deyu, o da "oy veren vatandaşlardan biriyle 10 dakika konuşun, anlarsınız" demiş. Bu mesele de aynısı işte. Adam gibi jüri olsun, oylasın. Onun da garantisi yok gerçi.

All-Star'da Shaq yok-en başta. Daha bir sürü adam yok. Tatsız-tuzsuz geçecek büyük ihtimal. Shannon'ın varlığı bizi Slam Dunk'ın verimli geçeceği hususunda umutlandırıyor. Umarım iyi bir yarışma olur. Hayvani şeyler bekliyorum. Fikir edinmek için, şurdan gel.

0 yorum: