Siyah


"Turkuaz forma" uzun süre dillerden düşmedi ama, ortada giyilen bir turkuaz forma da yoktu zaten. Beyaz forma, turkuaz şort. Ha tabii, bu da bir şey. Ama o da kaç maç giyildi ki? Portekiz maçında mesela beyaz şort giyilmişti altına. Halbuki turkuaz şort olsa, karışma ihtimali yok. Saymak gerek aslında ama, sanırım 5 civarı giydik. Dışardaki İspanya maçıyla birlikte beyaz formadan tamamen turkuaz atılınca, operasyon tamamlanmış oldu.

Sizce ne zaman Milli takım kırmızı ve beyaz renkler harici bir renkte forma giyer? Buna verilecek mantıklı cevap belli. Ama büyük takımlarımızın filan da, artık ekstra gelir için 3 ve 4. forma yoluna girdiği düşünülürse, Milli takım da pek ala bir 3. forma yapabilir. Nike'ın işi ne?

Bak dayıoğullarına, basmış 3. formayı siyah renkte. Bizim 2 kreasyona gri katmışlığımız var önceden. O zaman ne demişlerdi, merak ediyorum. Şimdi de çok gürültü çıkaracak olmasına rağmen, bir 3. forma iyi olabilir.

6 yorum:

maRco dedi ki...

kırmızı kaleci forması, siyah ikinci forma

liverpoolandkop dedi ki...

Gio'ya da yakışır siyah forma =)

L dedi ki...

@marco:

saolun. ufak bi şaşırma olsa da, söylemek istediğim şey yine aynı kalıyor sanırım. sonuçta meksika'nın esas renkleri arasında siyah yok, mesele bu.

@matthias:

tabii ya:)

calibra dedi ki...

Kanun değişikliği yaptılar yahu...

Kanunda da, Milli Takımın sadece kırmızı ve beyaz renklerde forma giyebileceğine hükmettiler...

Önce kanun değişikliği lazım yani :)

L dedi ki...

@calibra:

yok artık ya... bilmiyodum bunu. sağol hocam.

Burak Eken dedi ki...

@calibra

Yok artık! İyice saçmalamışlar!