Bırakırım

Hala devam eden Spor Servisini izliyorum. Saçma sapan Galatasaray'ı karıştıran bir çok gazete ve bu gazetelerde sözde yazar özde taraftarların Galatasaray karşıtı yazılar yazdığını herkes biliyor. Ancak tabi bu haberler, özellikle de Galatasaray'da son yıllarda yaşanan istikrarsız durumlar ve taraftarların da şu yaşadığımız güzel seneye, eskiden kalma alışkanlıklar yüzünden, bir türlü tam inanamaması, bu haberlerin her ne kadar hayal ürünü olduğu bilinse de can sıkılması için yeterli oluyor. Özellikle 2. Terim ve Gerets'in gönderilmesi vs... gibi konulardan sonra, insan henüz tam inanamıyor bu senenin yaşandığına ve söylenen sözlere. Başkan'a güvenimiz tam, ancak bozulmuş bir kere psikoloji. İnanmak istesem de görmeden inanamıyorum bir türlü.

Her neyse; Spor Servisinde okunan haberlerden biri şu; Tugay Kerimoğlu'nun alt yapının başına geçmesi ,seneye gerçekleşecek olan projenin bir temeliymiş. Güya imza törenine Tugay ile katılan Terim bir kez daha takımın başına geçecekmiş. Rijkaard çoktan Milan ile anlaşmış ve seneye Galatasaray'ın başında ya Tugay olacak ve Terim sportif direktör olacak, ya da direkt 3. Fatih Terim dönemi Galatasaray'da başlayacak, Tugay da yardımcı olacakmış.

Bakın Tekrar diyorum, bu kulübün en büyük transferi Adnan Polat ve yönetimidir. Geleceğe ilk defa umutla bakmamı sağlayan da kendisidir. Ona güvenim tam ve yaptığı her şey yapacaklarının teminatı oldu bile çoktan. Kulübün 2 yılda her açıdan ne kadar geliştiğini, projelerin sadece sözde değil hayata da geçtiğini gördük. Ancak söylediğim gibi eski sezonlardan kalma travmalar çabuk atlatılmıyor. Eğer olur da bu haber sezon sonunda gerçekleşirse, bir daha Galatasaray adını ağzıma almam. Bırakırım bu takımı desteklemeyi. Onların umrunda olmaz, ancak benim için her şey biter. Galatasaray'ın benim için artık hiçbir inanırlığı kalmaz. Ayvalıkspor'u desteklerim.

Ayrıca olur da Adnan Öztürk seçilirse yine aynı şeyi yaparım. Bırakırım...

7 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Zaten son zamanlarda futboldan iyice soğudum; böyle olursa, ben de bırakırım.

En güzeli milli takım...

liverpoolandkop dedi ki...

Terim olayına +1'de benden !!

havyarsız dedi ki...

selocan,

adnan öztürk mü olacak sondaki, yoksa adnan sezgin'in göreve devamı anlamında kullanıldı da ben mi yanlış anladım, hatalıysam kusura bakmayasın.

Selocan dedi ki...

El alışkanlığı olmuş, tabi ki Adnan Öztürk olacak. Teşekkür ederim uyardığın için

L dedi ki...

selocan benim bu konudaki yorumumu biliyor en baştan beri, ama bilinmesi açısından ben de yazayım, post harcamayalım boşuna, zaten az kaldı.

ben sadece bırakmam, daha başka şeyler yaparım. futbol niyetine de cl maçları ve haftada 2 tane arsenal ve barça maçları yeter.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Dışarıya karşı bırakırım diyeyim. Hayır "Her türlü bırakırım." demeyi istedim ama bırakabilecek olsam zaten bırakmıştım onca senedir. Gönül ister içten içe yine belki ama lafını etmem, maçını izlemem, tutarım kendimi... Öyle böyle bir felaket değil yazılan.

L dedi ki...

abi işte bu işlerin en sakat tarafı bu, kulübü istediğin kadar sev, dönen işlerin, senden benden ne kadar uzak işlediği gerçeği çok acımasız. yani gs canımız kanımız ama, asla tesir edemeyeceğimiz kişilerin yanlış işler yapmasına, veya doğru işten dönmesine engel olamamak... bundan daha kötü bi'şey yok.