Dikkat Aslan Çıkabilir


Fenerbahçe'li taraftarlar son 2 haftadır çirkefe yatmakla meşguller. Önce Ankaragücü maçında kapalıda çıkan bir kavga sonrası, aşağı düşen taraftarı gösterip sahanın kapanması için uğraştılar. Şimdi de dünkü maçta Keita'nın kaşınan biyerini bahane ederek, Keita'yı derbide oynatmama peşindeler.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan bir maçta bunlar yaşansa istedikleri gibi çirkefe yatsınlar, sorun değil. Ancak alakasız 2 maçtan medet ummaları, kendilerini küçük düşürmekten başka bir şey değil. Gerçi Kadıköy'deki maçta atılan su şişesinin Galatasaray tarafından geldiğini iddia ettikleri gün yeterince komik olmuşlardı. Çok mu korktunuz ? Nedir durum bir açıklayın.

Takım futbol oynayamadığı için. Hiçbir maçları garanti olamadığı için, takımlarında ki tek varolan isim de made in Galatasaray olduğu için telaşlandılar. E tabi bir de, Ali Sami Yen'de Aziz Yıldırım'ın hakem odasına girmesi zor olduğu için, ortalığı daha 2 hafta önceden başka bahanelerle karıştırmaya başladılar. Senin başkanın hakem odasına girip hakemlere devre arasında nasihat veriyor ! Sen kapalıda kavga eden 2 taraftarı bahane edip Galatasaray'ın kollandığını söylüyorsun. Komiksin.

Resim kaynak: Sporx

3 yorum:

maRco dedi ki...

fikrimiz değişmedi hepiniz hala öylesiniz, öyleler zaten be abi değişmeyeceklerde.

Olympos dedi ki...

İyi güzel biz su sizin tribünden geldi diye iddaa ettik eyvallah da sizin Keita'nın arkasından geçip yere düşen suyla kendisini yere atmasına birşeyler söyleyebilecek yüzünüz var mı?

Harbi komiksiniz.

Selocan dedi ki...

Şimdi Fenerbahçe taraftarı şöyle bir taraftar; Futbolcuya doğru fırlatılan su şişesi ve onu isabet ettiremedi diye "suçsuz" olan insan önemli değildir onlar için. Onlar için önemli olan, isabet edilememiş su şişesi futbolcuya gelmedi diye futbolcunun hareketlerini sorgulamaktır. Yani esas sorunu görmezden gelmektir. Suyu atan kişi sütten çıkmış ak kaşık, 10 cm yanına düştü diye takla atan Keita suçludur onlar için.

Ayrıca burada komik olan olsa olsa Keita olur. Bu onun bireysel yaptığı bir harekettir. Eğer maçın ardından kalkıp Galatasaray forumlarında, Keita'nın bacağına su isabet etti, adam saatlerce kıvrandı deyip resimlerini koysaydık her tarafa, esas o zaman "harbi" komik olurduk.

Ya da çirkefe yatan Galatasaray taraftarı olsaydık. O suyu atan kişi Fenerbahçeli, yönetimden biri stada sokmuş, kasıtlı futbolcumuzu yaralamaya kalktılar. Bizim 2 maçımız da hükmen galip sayılsın derdik :)