Hebere Höbörö

Çok kısa yazmak istiyorum:Kapandıkları, yaslandıkları, çok yaslandıkları dönemler olabilir. Ama İbb için, "futbolu çirkinleştiriyorlar", "sadece kapanıyorlar, başka bi' sik yok", "bu ligdeki en kötü takım" diyen kişi, çok net bir şekilde futbol cahilidir. Direkt budur. Biz ve onlar aynı maçı mı izliyoruz, vallahi anlayamıyorum abi. Nedir bu takıma bu kadar düşmanlık, bu art niyetli bakış. Tamam bütün maça yayamıyorlar belki ama, adamlar isimsiz bir ton oyuncuyla efendi gibi pas yapmaya, iyi oynamaya çalışıyorlar. Sonra bazıları gelmiş, Sivasspor gibi takımlar varken, "İbb, lige en yakışmayan takım". Tabii amına koyym. Bülent Uygun ne güzel adamdı. Sonra Şenol Güneş filan var.

6 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Abi, bu yeni dönem siber "futbol savaşları" içerisinde bir kesim var, bu adamlar Kocaman,Yanal ve tabi son olarakta Avcı gibi figürleri asla kabullenemiyor.Dertleri ne çokta anlamıyorum ama bu adamlara sallamak için bahane arıyorlar.Avcı hariç diğerlerini bende beğenmem ya pek,ama hani bazısı oynattığı topla, bazısı duruşuyla memleketteki hoca anlayışını değiştiren adamlardır, bu da bir takım futbolsevere anlamsızca batıyor. Garip bir şekilde özümsemişler memleket futbolundaki eblehlikleri, biraz farklı adam görünce heyheyleniyorlar. Sorsan bu adamları sevenler ezberci, bu adamları sevmeyen kesimde hala avrupada madara olan Türkiye ligi 4-4-2'si insanları işte... Boş muhabbet, görülen köy klavuz istemiyor.

L dedi ki...

abi ben anlayamıyorum ya, aynı maçı mı izliyoruz onlarla. adam bu maçta tutmuş, diyo ki "belediye kapandı, bu oyun tarzıyla olmaz". allah belanızı versin lan. geçen sene neredeyse şampiyon olacak olan sivasa kimsenin sesi çıkmıyordu ama "abi bunlar napıyo böyle" diye.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Sonuç insanı bu adamlar, o yüzden çıkmaz Sivas'a sesleri. Savunma futbolunuda anca sana bana karşı söylerler, yoksa karşı oldukları bir şey değildir. Hani biz güzel top seviyoruz ya, futbol lalesiyiz ya, o açıdan, bize söylerler.

Kur bak al sana babalar gibi sistem, 2 tane sadece koşup basacak orta saha, 2 tane orta yapacak top taşıyacak hızlı kanat,biri pivot 2 forvet. Arkadan şişir, önde bas. Havayıda yakalarsan topla 80 küsür puanı, alemin kralı sensin. Ha Tromsö'ye yenilirsin, Leverkusen'den 5 yersin, şampiyon olup şampiyonlar ligine direk katılır, sonuncu olursun. Bu adamlarda o anlarda üzülür, ama mayıs geldimi hepsi unutulur..

İşleri güçleri günü kurtarmak işte...

L dedi ki...

işte sonra polat şunları söyleyebiliyor. gidecekler abi.

http://chaogrey.blogspot.com/2010/03/bu-topraklarda-tersine-mi-ckar.html

Unknown dedi ki...

ibb nin ki ayrı bir başarı fakat,o başındaki hoca...üstad ABDULLAH AVCI.ben bu adamdan çok ümitliyim.taraftarı olmayan bir takımı buralara getirebiliyor.karşısında kim oynarsa oynasın çıkıyor kendi oyununu oynatıyor,oyun bozmaya yönelik değil yapmaya yönelik oynuyor.çok takdir ediyorum hocayı.gerçekten büyük işler başardı. savunma konusuna gelince kimi oynar kimi oynamaz bilemicem ama bu savunma futbolu lanet olsun yunanistana böyle aptal bir sistem cıkarttılar görsel zevkin içine ettiler.

L dedi ki...

"kazan da, nası olursa olsun". yunanistan saolsun herkes bunu benimsedi.
abi adamların elindeki malzemeye bakınca işler daha da deerleniyo. gülleri sene başından beri sakat. akın desen, dün bile sonradan girdi. avcı çok büyük işler yapıyo, ben isterim ilerde gelsin gs'ye.