Artiz Ne Arar La Pazarda


4 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

Bu Ardayı var ya bir güzel döveceksin arkadaş ama nasıl döveceksin. Ulan sen kimsin bu kadar götü kalkacak? Biz Hagilerle Hakan Şükürlerle büyüdük. Üst üste şampiyonlukları, UEFAları gördük. Sen ne kazandın ya da takımına kazandırdın da böyle triplere giriyorsun. Ya adam ol ya da DEFOL !

Selocan dedi ki...

Abi ne ettin. O kadar da değil. Biz eski Galatasaraylıları da gördük hepsi gidince takımdan neler dediler, neler yaptılar. Arda en azından Galatasaraylı, kulübünü de kayıtsız şartız sever.

ahmetcan_48 dedi ki...

Abi kusura bakma biraz kantarın ucunu kaçırdım ama napıyım be abi. Arda'nın son zamanlardaki bu hareketleri Metin'in formasına, bu büyük kulübün kaptanına yakışıyor mu hiç? Ne sorunu var ki bu adamın. Milyon euroları kazanıyor. En güzel evde oturup en güzel arabaya biniyor. Düzeyli bir ilişkisi var. Daha ne alıp veremediği var bu adamın? Kendi takım arkadaşının ağzını burnunu kırmaya kalkacak kadar? Rijkaard gibi bir hocanın gözü önünde hemde. Bilemiyorum belki ben abarttım ama Galatasaray gibi asil bir kulübün 10 numarasına ve kaptanına hiç yakışmayan hareketler bunlar. Arda'nın Galatasaray sevdasından en küçük bir şüphem yok. O, Aziz Yıldırım denen mafyavari kabadayı başkan müsveddesinin bütün ısrarlarına ve büyük meblağlı tekliflerine rağmen Belözoğlu gibi kansızlık yapmayarak takımda kaldı ve hepimizin gönlünde yeri dolmaz bir sevgi kazandı. Lakin şu son davranışları hiç hoş değil. Bir an önce toparlanmasını diliyorum. Metin'nin forması mahalle kabadayılığına değil beyefendiliğe ve asalete layıktır.

gerisi önemli değil... dedi ki...

arda iyidi, ama çevresi kötü!