Cuban Başgaaan


Mark Cuban için çok üzülüyorum. Şimdi takımın elenir, sorun yok da, bu amına kodumun Kübalısı her maç kenarda. Herifin yıkılışını görüyorsun, olmuyor.
Koca ligde 2 tane rekabetimizin olduğu takım var, birini geçtik, diğeriyle de şimdi oynayacağız. Suns ile olanı daha sıkı tabii. Zamanında işin içine kan girmişliği de var. Bu seride de çok sert ve gergin hadiseler olabilir. Bakalım. Bu sezondan önce 2 sene boyunca Shaq sebepli olarak daha normal oynamaya çalışan Suns, şöyle bi' tökezledi. Ama Gentry baktı, bu adamlar, başlarında da Nash varken, efendi gibi basketbol oynayamaz. Hop, eski düzen. Ve de biliyorsunuz, bunlar normal sezonda at koştururken (tam manasıyla ama ha), post-season'da işler değişiyor. Bu adamlarla 2005'den beri 4. eşleşmemiz. Hepsinde çaktık söylemesi ayıp, bunda da çakacağız-umarım.
Nah şu yazıdaki tahminlerim çıktı az-çok. Diğer taraftan da, istediğim ve beklediğim gibi Suns geldi. Güzel. 2. tur bile bize iyi gelir demiştim, şimdi buradayız. Ve de bu turu geçme şansımız da oldukça fazla. Ev sahibi avantajı onlar da bir de ha. Harika.

Bir de ilke imza atmışız hacı. İlk tur serileri 7 maç üstünden oynanmaya başladığından beri, ilk kez 7. sıradan gelen bir takım seri kazanmış. Sikerler. Tabii bunda Batı'da çok fazla güçlü takım olmasından sebep, iyi takımların da alt sıralardan play-off'a giriyor olmasının büyük payı var.

Benim için bundan sonraki her bir galibiyet bile ekstradır. Aslında durum iyiyken, Suns'ı da geçip, Batı finalinde de, bazen hiç beklenmedik şekilde salaklaşabilen Lakers'tan 08 Batı Finali'nin intikamını alıp bir final daha görmek var da... olur mu acep.

0 yorum: