Dayak


Bu fotoğrafı nasıl yorumlarsınız bilemiyorum. Bir kaptana yakışmadığını söyleyebilirsiniz, herkes kavga edebilir insanlık hali diyebilirsiniz. Bu adam Arda olmasaydı belki bu kadar konuşulmazdı, taktık bu adama diyebilirsiniz. Ne derseniz deyin. Ben şunu söylemek istiyorum; eğer aynı takımdan ve de aynı zamanda arkadaşın olan bir adama yumruk atıp dudağını patlatabiliyorsan (ki bir şeyin patlamasına bile gerek yok, elin kalkması yeter) psikolojik bir problemin var demektir. İnsan arkadaşına nasıl vurabilir abi. Hem de aynı amaç uğruna ter döken bir arkadaşına. Nedir abi derdiniz ?

3 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

Bu konuda çok ağır yazacağım kimse kusura bakmasın. Arda'nın çok götü kalktı. Bilhassa verilen kaptanlık yükünü kaldıramadı. Ya bir an önce kendine çeki düzen verip Metin'nin formasına Bülent'in, Fatih Terim'in kaptanlık pazubandına yakışır davransın ya da Avrupa'ya defolsun gitsin. Kimse vazgeçilmez değildir. Tek vazgeçilmez olan GALATASARAY'DIR !

maRco dedi ki...

bu takımda bişiler çığrından çıkmaya başladı bu çok kesin, bi yerden patlak vercekti oda canerin dudağı oldu. devamı gelir bu işin bence

liverpoolandkop dedi ki...

Rijkaard, Arda'yı boynundan sarılıp uzaklaştırmaya çalışırken hala parmak sallayıp sen göreceksin demesine takıldım.
Ulan kimsin ki sen Rijkaard gibi futbol peygamberi bir adam sana sarılmışken hala kavga ettiğin adamı tehdit ediyorsun?
ahmetcan_48'e birebir katılıyorum.