Hey Ben


Dün bizim hanımla oturduk, Barcelona maçını bekliyoruz. 10 dakikadan az var, ama ne hikmetse, maç 34 gün sonraymış gibi, maç tanıtımı girdiler. Ve yine o kabus... Tanıtımda, yine Barcelona'nın eski logosu var. Sanırım spor servisi'nde bu görsel işlerden sorumlu kişiler pek olaya hakim değil. O zaman tek yolum kaldı...

Öhm, şimdi bakın. Bildiğiniz gibi, bazı blogger arkadaşlar, Ntvspor bünyesinde bir programa katılıyorlar. Biz önce onlara ulaşsak, onlar Bağış abilerine veya Banu ablalarına söyleseler. Onlar spor servisinden daha yetkili veya bilgili birilerine söylese. Ne bileyim, Murat abi olur. Güntekin abi olmasın. Mert Aydın da olur bak. Bunlardan biri de direkt gidip teknik elemanlardan birine, "hacım böyle böyle, bak bunun yenisi bu, bunu kullanın artık" dese. Ne güzel olmaz mı ya la?

Birkaç delinin gidip bina önünde "Yeeteeeeer, entivisıpor yeter!" diye bağırmasından -ki ses uyumu da var ha, öyle sallabaş değil- ya da bir suikastçinin gizli yollardan reji odasına girip mevzuyu düzeltmesinden iyidir, değil mi Benjamin?

6 yorum:

Arkhe dedi ki...

Bir şekilde ulaşırsın mutlaka. Ntv Spor'dan birçok insanın Twitter'ı var, kullanmıyorsan bile illa ki mail adreslerini bir yerden bulabilirsin bence..

L dedi ki...

ulaşmak isteyen kim abi? istesen tabii ki ulaşırsın. benim söylemek istediğim başka bi'şey.

ahmetcan_48 dedi ki...

Lappap hocam direk Laporta'ya ulaşalım. Diyelim ki sayın başkanım mümkünse ortadan kaldırın bu eski logoyu bizim Türkiye'de sözde medya mensubu olup da kurumsal kimliğin önemini halen daha kavrayamamış zavallıar var onların hatrına bir sevap işlemiş olursunuz diyelim.

L dedi ki...

ben bırak laporta'yı, direk allaha çıkıcam bu mesele için...

Arkhe dedi ki...

Söylemek istediğini söyledin zaten, bence artık kurtar kendini bu işkenceden.

L dedi ki...

işkence derken?