Madrid'e Hoşgeldin


Uzun bir süre burada kalman dileği ile ...

3 yorum:

Joker dedi ki...

bence gelmeyecek. 6 kupaya gözünü dikmiş bile olabilir bu güzel insan.. ona her şey yakışır. maç sonu hareketleri ile daha bi aşık etti kendine. guardiola sende çok kral adamsın ama kenardan göz ucuyla kesmekten başka çaren kalmadı peygamberi görünce :) valdescim sende git duşunu al hazır açmışınız suları..

Selocan dedi ki...

Abi Pep ve ekibine lafım yok benim. Bugüne bugün dünyanın en iyi top oynayan takımı. İnter'in onları elemesi bu gerçeği değiştirmeyecek. Ancak bunu başarabilen tek adamın Morinho olması da ne olursa olsun, nasıl futbol oynatırsa oynatsın onun büyük başarısıdır. Her 2 tarafa da alkışlar. Katalan camiasını kahveye bekleriz 22 mayısta =)

He bir de şimdi futbolu çirkinleştirdi geyiği dönecek ortalarda. Senede 60 küsür maç yapan İnter, 2 maçta da çirkin oynasın sorun değil. Barcelona bir tek böyle geçilebilir çünkü.

Joker dedi ki...

bnmde yok ki lafım. ironi değil "kral adam" sözüm. burda yapılması gereken yapıldı, barça da turu geçebilirdi ayrıca. ha güzel futbol için elimizde oynanmışı da var bkz 20 nisan 2010. hem savunma da sanattır güzel futbol illa 6000 yan pas değil mıymıymıy. pique de her türlü övgüyü hak ediyor bu arada atlamak istemem. neyse üzülenlere geçmiş olsun sevinenlere tebrikler. az sayıdaki mantıklı insana ise körü körüne nefret edenlere karşı sabır..