Play-Off Tahmin


Çok ayrıntıya inmeyeceğim ama, usulen bir tahmin yazısı yazayım diyorum. Ufaktan şöyle.

Batı:

Lal-Tandır: Bir kere Thunder'ın turu geçme şansını çok az görüyorum. Sebebi basit:tecrübesizlik. Yani zorlayacaklar filan ama, en fazla 4-3 olur. Tabii bu sayı krallığının üstüne gidip bu Lakers'ı elerlerse, direkt efsane olur Durant. Bynum ne zaman dönecekti lan? Onun dönüşü Lakers'ın sezonu nerede bitireceğini belirleyen gelişme olur. Bench sıfır çünkü şu halde.

Dal-Sas:Açık söyleyeyim, Dallas 1 adım önde. Benim güvendiğim noktalar, Manu'nun son 1-1.5 ayda delirmiş olması, ve TD faktörü. 2008'deki gerizekalı Batı finali'nin ardından, yeni bir dönem açıldı bizim için. TD bırakana kadar devam eder sanırım. Sonra da nereye doğru gideriz, anlarız. Bu sene bana 2. tur yeter. Ki orada büyük ihtimal Suns geleceği için, k. finali şansımız da çoğalıyor. Bilmiyorum. Suns ile olduğu kadar olmasa da, Dallas eşleşmelerimiz de derbimsi. Portland'la oynasak mesela, bu hava olmayacak. Buna seviniyorum. Tahminim 4-3 biz. Bırakın da bu kadar kayırma olsun aga.

Suns-Portland:Klasik cümle önce:Roy olsaydı bla bla... Herhalde 4-1 gibi bi'şeyler olur. Rudy azmaz, Batum maç başı 5-6 üçlük çakmazsa eğer tabii. Nash en yaşlı asist kralı olmuş lan. Aslanım benim.

Den-Utah:Deron bu ara çok iyi oynuyor. 07 Batı finali'ndeki gibi oynasa bu sene mesela. Güzel olur hacı. Boozer yazın gidecek gibi. Giderayak az kassa. Utah'ın basketbolu benim hoşuma gidiyor abi. Basketbolu seven adamın da hoşuna gider, tersi mümkün değil. Çekişmeli geçeceği kesin gibi. Olabildiği kadar uzasın da, güzel maç izleyelim yeğenim. 4-3 Denver.

Doğu:

Cleveland-Chi:Noah 15 ribo ortalama tutturur. Bulls 1 galibiyet alır. Rose çok kasar ama, o iş olmaz hacı.

Orlando-Charlotte:Bu sene bi' tane doğru düzgün Bobcats maçı izlemedim ama, yorumlar vs hep efendi gibi bir takım oldukları yönünde. Kaptan Jack geldiğinden beri daha iyiler, malum. Ama Orlando'ya ne kadar direnirler? Ben çok sinir oluyorum Orlando'ya. Birçok sebepten. En hoşuma giden tarafları, şutör takım olmaları. Tabii şutör takım olmak var, "şutör takım olmak var". Böyle erkenden elenmelerini isterim ama, zor gibi. 4-2 Magic derim ben. Bi'de normal sezonda hop-zıp gezinen Gerald'ın buralarda ne yapacağını merak ediyorum.

Hawks-Bucks:Burda da Portland gibi, "Bogut olsaydı bla bla"... Gerçi Hawks çok iyi durumda. Yanlış hatırlamıyorsam, Jamal da ilk play-off'unu oynuyor. Evet ilkmiş. Nasıl denk getirdiyse, Knicks'te, Bulls'ta filan adam hep play-offsuz zamanda oynamış. Yırttı. Darısı Murphy'ye. 4-1 olur abi. Dahası yok. Ersan'ı da buralarda izleyelim bakalım bir.

Boston-Heat:Boston son dönemde bombok. Yani bu abartı değil. Eğer Wade insanlıktan çıkarsa, ki çıkacak gibi, Heat'in elemesi hiç anormal olmaz. Bunu şunun için söylüyorum. Bu 2 takımın normal oyununu sahaya döktüğünde, Wade insanlıktan çıkınca bile yetmemesi lazım Heat'e. Ama bu kez yetebilir. Yine de 4-3 Celtics.

xxx

Peki bu sezon Kobe-Lebron finali olur mu? Kobe'nin hayvan zamanlarının geçmesine 1-2 yıl var. Bu sene yaptılar, olmadı seneye. Ona göre artık...

2 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

Offf bu New York Knicks ne zaman şampiyon olacak??????

L dedi ki...

daha çok var, o kesin...