Spurs, Play-off, Falan

Parker iti sakat. Finley de gidince, böyle geneli toy ve yetersiz bir kadromuz varmış gibi görünüyor. Ama şu son dönemde Manu'nun iteklemesiyle yaptıkları... gerçekten umut veriyor bana. Umuttan kastım "yüzük" değil. Şu durumda yüzük bekleyecek durumda değilim. Ama en azından sezon ortası gibi vaziyetimizin nasıl göründüğünü düşünürsek, 2. tur bile bir açıdan harika olacaktır. Ki bana daha fazlaı da olabilirmiş gibi geliyor.

Özellikle -Lakers'ın ne durumda olduğu farklı mesele, ne olursa olsun- dünkü LA galibiyeti, çok umut verdi bana. Maçı izlemedim. Çok da önemli olduğunu sanmıyorum. Mesele, Spurs'ün bu kodamanlara karşı ne kadar direnebileceğidir.

Eğer Manu, bu manyaklığa play-off'ta da devam ederse, cidden beklediğimizden daha ilerlerde bulabiliriz kendimizi. Parker ne zaman dönecek, bilmiyorum. Dönecek mi, onu da bilmiyorum. Ama "bu Manu", post-season'da daha bir kasacak olan TD, ne yapacağı hiç belli olmayan Hill, clutch insanı Mason abim varken bende umut var hacı.

Burada bir de, tam şu anda aynı dereceye sahip olan 2 ile 5. sıra arasındaki o gruptan bahsetmek istiyorum. Bizim 7. bitirdiğimizi düşünürsek, normal sezonu, biz bu 4 takımdan biriyle oynayacağız. Sanırım o takımlar da, bize denk gelmek istemeyeceklerdir. Portland ve Thunder belki oynasak bizi elerler bile ama, bu 4 takım (yani Utah, Pho, Denver ve Dallas) onları bizden fazla ister. Sebebi de belli:tecrübe/tecrübesizlik. Peki ben ve diğer Spurs'lüler bunlardan hangisini ister? Belli, Phoenix Suns tabii ki. Geçtiğimiz 5 sezonda 3 kez elediğimiz Suns'ın oyun karakterinin play-off için ne kadar uyumsuz olduğunu hepimiz biliyoruz. Her ne kadar savunma direncimiz eskisi kadar değilse de, ben yine de Suns'a ters geleceğimizi düşünüyorum.

0 yorum: