Yine Olmadı


Bu sene, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde, eski takımları ile mücadele etmek zorunda kalan dev isimlerin senesi oldu. Kaka, Zlatan, Eto'o, Beckham, Henry, Mourinho, Ancelotti gibi isimler efsane oldukları kulüplere karşı bu kez rakip olarak mücadele verdiler. Bu açıdan da ilginç tesadüfler barındıran bir şampiyonaydı bu sezonki ŞL.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer alan Atletico Madrid ve Liverpool'un birlikte yapacağı 2 maçta da en önemli konu Torres'ti. Bu adamın Vicente Calderon'a çıkacağı maçı sabırsızlıkla beklemiştim. Henüz Arda'dan bile gençken o takımın bayrak adamı ve kaptanı olmuştu, ben o takımın Raul'u olacak gözüyle bakarken, oldukça güzel bir paraya Liverpool'a gitmişti. Çok şaşırmıştım zamanında, beklemediğim bir olaydı. Her neyse; bakalım tribünlerin tepkisi ne olacak, o nasıl oynayacak, gol atarsa sevinecek mi vs... diye düşünürken gidememişti Vicente Calderon'a.

Bugün yine bu 2 takım Vicente Calderon'da karşılacaklar ve yine Torres yok. Doğduğu takımın sahasında rakip olarak oynamak bir türlü nasip olamadı şu adama. Muhteşem bir futbolcu olmasına rağmen çok fazla sakatlanan ve takımını sezon içinde oldukça yalnız bırakan bir adam. Sakatlandımı da ay veya aylar süren sakatlıklar oluyor. Yine de o tip futbolcular arasında rahatlıkla ilk 5'e girer.

Resim, bu sezon başı oynanan bir hazırlık maçından. Stad yine Anfield.

1 yorum:

L dedi ki...

adam atletico'ya karşı calderon'da oynayamasın diye yukarda planlar mı yapılıyo ne. yukarı dediğim bayaa yukarı ha.