Almanya'da Sezon Erken Açıldı


Adolf Dassler'in ligi Bundesliga'da, son haftaya bazı Adidas takımları gelecek sezon giyecekleri Home formaları ile sahaya çıktılar. Rusya ligi bir kaç hafta önce başlamıştı ve yeni sezon Adidas formalarını az çok orada görme imkanımız olmuştu. Almanlar da sezon bitimine 2 hafta kala yeni formalarını görücüye çıkarttılar. Adolf'un takımı Bayern, Hamburg ve Schalke 04 yeni sezon formaları ile çıkan 3 Adidas takımı. Gayet güzel bir oran. Darısı bizim başımıza diyelim.


3 yorum:

Yıldırım dedi ki...

alman ligi bundesliga'da ta 80lerden beri bir gelenektir bu durum, onlar bizim bu işten anlamayan yöneticilerimiz gibi ağustos'u beklemez, sezon hazırlıklarını geçen senenin formalarıyla oynatmaz. mayıs 1 dedimi formalar hazır olur son maçlarda da giyerlerki millet yaz gelmeden formalara hücum etsin..
bu anlayışa ne zaman ulaşıcaz bakalım..

pepino dedi ki...

bu biraz erken belki ama formayı ağustosta cıkarmak kadar sacma birsey olamaz temmuz basında cıkmalı en gec ayrıca adamlar sezon ortası geldimi o sezonun formalarını indirime sokuyorlar bizde seon bitti hala formalar aynı para alan varmı acaba forma bu aralar

L dedi ki...

haftaya filan ingilterede de görürüz bu işi. nasılsa çelsi, livırpul, mençıstır'ın formalar belli.