Antenman Forması



Inter'in kalecileri bazı maçlarda Nike'ın antrenman ürünlerini giyiyorlar. Nike, sponsoru olan takımlarında, antrenmanlarda veya maç öncesinde ısınmak için kullanılmak üzere, sezon başı hazırlamıştı bu formalardan. Ancak Inter tarafından maçlarda da kullanılıyorlar. Zor resim buldum, ancak buldum.



Bu mavi formalar ile aynı tasarıma sahip kalecilerin giydiği sarı antrenman formaları. Görüldüğü üzere yedek kulübesinde ve antrenmanlarda kullanılıyor bu formalar. Hani Kasımpaşa yapsa yadırgamayız belki ama, Inter'de böyle bir olay olunca bana garip geldi. Yani istese Julio, Nike'dan 38 tane özel forma sipariş edebilir. Nereden anladım derseniz, bu antrenman formalarını daha önce Manchester'da görmüştüm, sonra Inter'de de mavisini gördüğümü hatırladım, sonra Inter'in maçında kaleciye zoom yaptıklarında, kolun yanındaki Nike logosunu görünce kesinleşti kafamda. Aşağıdaki logo var kalecinin kolunda. Nike bunu maç formalarında kullanmaz, hadi kullansa da kolda kullanmaz. Olmadı Inter...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

nı logo trabzonun formalarındada var galba

Selocan dedi ki...

Trabzonun kaleci formalarında var mı bilmiyorum ama takım formalarında yok, Belediyenin kalecisinin formasında da var, ama kolda yok göğüste var. Fakat bu forma antrenman forması zaten.