Ejder


İnter'in gelecek sezon giyeceği away forması bu olacakmış. 2010lu yıllar için ekstra nostaljik bir havası var. Ejderha figürü falan.,, Bunlar eskilerde yapılan denemeler. O zamanlar pek tutmamıştı, ama bu formanın tutacağından eminim. Çünkü forma kültürü çok gelişti 90'lardan bu yana, bu tarz marjinal formalar ilgi görmeye başladı. Ben formayı sevmesine sevdim, güzel bir forma da, fazla nostaljik olmuş. Barcelona'yı elemenin, çifte kupa kazanmanın gazına gelen Jose mi tasarladı bunu diyeceğim, ama bu forma çok önceden hazırlanmıştır.

5 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

abi ne forma ya bildiğin Laleli Apaçileri'nin parlak kumaşlı ejderhalı gömlekleri gibi :P

N. Burak dedi ki...

Ejder değilmiş bu yılanmış. Takımın lakaplarından "Il Serpente"den geliyor. Yılan demekmiş İtalyanca'da. :D

Selocan dedi ki...

Yahu böyle yılan mı olur. Boynuzlu ve ağzından ateş saçan. Resmen Ejder bu :) Ahmetcan da demişti yılan o diye ama, o zaman adam gibi kobra falan yapsalarmış. Bu resmen Japon ejderhası :)

Burak Eken dedi ki...

Modanın merkezi Milano'da bir takım böyle bir forma yapıyorsa, gelecek sezon birçok takımda buna benzer formalar görebiliriz. :)

ahmetcan_48 dedi ki...

abi şimdi bu ezik Inter'in eski logosu yılanlı. O yüzden yılanı çağrıştırması için bu figür konmuş bence. Logo da bu, http://www.seeklogo.com/images/F/FC_Internazionale_Milano-logo-76A2EE4757-seeklogo.com.gif