O forma



Milan bu formasını 100. yılında çıkartmıştı ve geleneksel olarak her sezon düzenlenen çeşitli yardım maçlarında veteranlarına bu formayı giydiriyor. Bugün de oynanan bir yardım maçında bu formayı giyip çıktılar. Esas Milan forması böyledir işte, ancak 100. yıl formasının dışında artık pek fazla ince çubuk denemiyorlar, deneseler de kollar siyah oluyor vs... (gerçi o da gelenek oldu artık) Bu forma her zaman favorimizdir, ligde de benzer formalar yapmalarını rica ederiz. Hele gelecek sezon formaları eğer sızan gibiyse sıçtık. Ne alakası var Milanla ? (!)

3 yorum:

L dedi ki...

abi işte çubuklu olayı boyle biliyosun. hep ince çubuk-kalın çubuk arası gidiyor. değişiklik yapma ihtimali sadece bu.
al bak işte barcelona. muhtemelen 2011-12 formalarında daha ince çubuk olacak. allahtan parçalıda bu yok.

Selocan dedi ki...

Abi formalarıyla özdeşleşmiş takımlar mümkünse hiç oynamasınlar home formaları ile. Kollar siyah oluyordu, onu da gelenek yaptılar. Tamam kabul. Bir öyle bir böyle yapılsın da, en son ne zaman bu 100.yıl forması gibi forma gördün Milan'da. Abarttı bunlar da ama son forma eğer gerçekse...

Joker dedi ki...

o sızan formadan daha güzel olduğuna şüphe yok ama bu çubuklarda çok ince be abi.. ortalama en iyisi bence.
yalnız milan ın çubuklu altında beyaz şort - beyaz tozluk giymesine öyle hastayım ki sızan formayı görünce coşku kapladı içimi, berbat üstüne rağmen. bu tarza dönseler keşke.