Urawa Reds



Japon ligi ile hiç alakam yok. Spormax haberlerde bir maçın özetini verdi, denk geldim. J League'de top koşturan Urawa Red Diamonds takımının formaları bana batıdan epey tanıdık geldi. Geçen hafta size, sızmış olan Manchester UTD yeni formasının bozuk resmini göstermiştik. Bu Japon takımı da, gelecek sezon Manchester'ın giyeceği formanın aynısını giyiyor. Tek farkı Manchester'ın omzunun üstünden kol ucuna inen ince bir şeridi olması. Onun dışında kalıp, yaka vs... tamamen aynı. Yapılmışı var yani..

Takımın ilginç bir özelliği de Manchester United'ın home versiyonunu birebir kullanması. Yani kırmızı üst-beyaz şort-siyah çorap. Esinlenmişler diyelim.

Not: Bu arada forma meraklılarının Japonya ve Rusya ligini takip etmelerini öneririm. Resimlerine falan bakın en azından. Yeni sezon formaları orada.

2 yorum:

pepino dedi ki...

bizim milli takımın fontu degil mi o ya ?
ayrıca bugun trabzonun yaptıgı tersligi gormusunuzdur adamlar cubukluyla maca cıkıp kupa icin ozel beyaz forma giydiler tersini yapsan anlıycamda kupayı kaldırmak icin niye beyaz giyiyosun kardesim?

Selocan dedi ki...

Evet bizim milli takımın fontu. Valla onu Galatasaray yapsa da şaşırmam ben bu ülkede.