1-2-3-4 Hop

1. Hani hep derler ya, işte 12 Eylül sonrası apolitik gençlik filan. Yani evet, var böyle bi'şey gerçekten de. Ama "ne kadar" böyle olduğunu anlamamızı sağlayan şey de İnternet. Yani uzun uzadıya anlatmaya gerek yok, aklı başında herkes farkındadır bunun. Binlerce bile değil milyonlarca kişi dün, gün boyunca internette ülkeyi kurtardı. İsrail'in anasını sikti, Amerikaya İsrail'i kolladığı için sövdü. Falan filan. Komik. Çok komik hem de. Şeye benziyor sanki biraz, hani futbol seyircisi için denir ya, aslında iktidarsızlığını orda telafi ediyor diye. Öyle.

2. Ciddi ciddi ekşisözlük için "seçerek adam alsınlar" fikrinin iyi olacağını düşünmeye başlayacağım. Nasıl seçilir onu bilemiyorum, ama seçsinler. Ne bileyim Jimi The Kewl jüri başkanı olsun mesela. Şuna baksana. Ya saf, ya da zırcahil.

3. Yalçın Küçük der ki:İsrail, Türkiye'de İsrail'den daha güçlüdür.

4. Türk gencinde de ne Nazi damarı varmış be... Patlamaya hazır bomba amnakoyym. Şimdi gene Mein Kampf'ın satışlar patlar.

2 yorum:

maRco dedi ki...

nazi damarı kabaranlara hasta oldum ya herkezmi bi anda nefret ettiği kişiliğin yönüne döner seviyorum bu tipleri gerizekalılar çünkü ve birsürü küfür hatta

Selocan dedi ki...

Sen kalkıp o ruh hastalığına özeniyorsan kliniğe yatman lazım zaten.

Bak biraz okusunlar bile demiyorum, çok güzel belgeseller var, filmler var bari onları izlesinler. Mideleri bulanıp kusmazlarsa adam değilim.