Angel


Real Madrid'e hayırlı uğurlu olsun. Zaten uzunca süredir konuşuluyordu, nihayet resmi site de resmiyet kazandırdı. Sol kanat için alınabilecek en iyi 1-2 isimden biri olduğunu düşünüyorum. 21 yaşındaki futbolcu geçen sene Portekiz'de yılın futbolcusu seçilmişti.

Bir de adam gibi bir sol bek ve ortasaha alınırsa bu iş tamamdır. Sol bek için Clichy'in en büyük aday olduğunu, ortasaha içinse Mourinho'nun De Rossi ve Gerrard'dan birini istediğini hatırlatalım.

Herkesin aksine Benzema'ya bir şans daha verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Higuain aldı başını gidiyor, durdurabilene aşk olsun. Onun alternatifi olarak Benzema yeterli olur. Zaten C Ronaldo gol yükünü çekiyor. Geçen sene en çok gol atan takım olduğunu da hatırlatırsak, forvete transferin çok gerekli olduğunu zannetmiyorum. Sadece sakatlıklara karşı fazla sansasyonel olmayan ve 3. adam olmayı kabullenecek yetenekli bir genç düşünülebilir. Barcelona olsaydı alt yapıdan çıkartırlardı.

Bakalım yine heyecanlı başladı Real...

Ufacık bir not: Arjantin'in şu forması da fenadır...

3 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

İyi transfer. Bence sol beke Kolarov alırlar. Ayrıca Maicon'u da alırlar.

Gerrard ve De Rossi'yi alamayacaklar gibi duruyor, klüpleri bırakmaacaktır. Onlarda gelmezse Real orta sahaya kimi alacak, merak ediyorum. Sneijder'i istemiş Mourinho galiba, ama Wesley "Gayrı işim olmaz Real'le." demiş. Bunu daha önce yazmış olabilirimi, ben olsam parayı basıp Fabregas'ı çalmaya kasardım. Hem ihtiyaç, hem stratejik bir hamle, Barça'ya darbe.

Arjantin forması güzel ama bence şortun beyaz olması kötü.

Selocan dedi ki...

Wesley'i tekrar almak zaten başlı başına komik bir hamle olur. Gerrard değil, ancak De Rossi'de ümidim var. Fabregas ise rüya transfer olur, hiç zannetmiyorum, kendisi de istemez zaten.

Kolarov alınırsa defansın boyu epey uzun olacak. Beklerin hızlı olması her zaman tercihtir, bu sebeple de kısa boylu olurlar. Ama Maicon Ramos ve Kolarov istisna ve artı katkı tabi. Kolarov veya Clichy fark etmez, adam gibi bir sol bek şart.

Formanın evet şortunun beyaz olması can sıkıcı, ama üstü çok kral.

il Capitano dedi ki...

Forvet olarak Canales'i aldılar zaten Santander'den.Sessiz kalacak,sorun yapmayacak adam olarak daha iyisi alınamazdı bence :)

Solbek alacaklarına sağa zaten Maicon geliyorken Ramos'u sola çekip sağlam bi stoper alsalar daha kaliteli olur bence.Deli oğlan Ramos stoper olsa bile durmaz çıkar çünkü.