Azpilicueta vs De Las Cuevas

Canım çok feci böyle madde madde not yazmak istiyor, hazır bi'şeyler yok ama nasılsa kafa bavul gibi, çıkar bi'kaç bi'şey. Blogun ilk zamanlarında çok yazıyordum böyle ama, artık pek olmuyor niyeyse yiğenim.

- Dün halı saha maçı vardı bizimkilerin. Önce beni de ilave ettiler. Sonra yarım saat kala çıkardı amcıklar. Kaleci gelmedi olan bize oldu. Halı saha möessesesi böyle gelen takımların fotolarını çekmiş filan, bi' panoya asmış. Hoş olmuş. Benim dikkatim, kaç kişide orijinal forma var, ona gidiyor. Beklediğimden çoktu açıkçası. Olması gerekenden fazla da çakma vardı. Bir resimde gözüme 90'ların başından bir Milan forması takıldı. 92 olması gerek. Motta reklamı olan. İnanamadım. Nerden buldun 1, o maçta niye giyiyosun 2. O dayıyı özellikle bulup tebrik edeceğim.

- Konuyla ilgili derinlemesine araştırmalarımın ardından, saçını rasta (ki bu da yanlış terim. Rasta, rastafari inancına mensup kişi demektir) yaptıranlara saygım yok aga. Amınakoyym, şekil diye yaptırıyorsun da, lan nası bir özentiliktir ki, tonla adam arka planını kökenini bilmeden yaptırıyor bunu. Bugün de 2 tane sarışında gördüm. Sarışın ve rasta. İkiliye bak lan.

- Şunu okuyun aga.

- Bir kitabı okumuş edasıyla ordaki sözleri veya paragrafı alıp Feysbuk'lara yazan arkadaşım var. Utanıyorum. Sorunca da "hoşuma gitti yazdım abi ne var" diyor.

-Bedük bu ülkeye fazla. Ne zaman dışarıyı sallayacak merak ediyorum. Olacak çünkü yani, bu kesin. Sadece zamanı belirsiz.

- Bugün Selincır'dan 9 Öykü'yü aldım. Abi adamın okunacak ne kadar az kitabı olduğunu düşündükçe almayayım daha diyordum ama, dayanamadım. 2 tane daha var işte, incecik. Yandık, tekrar okuyacağız bunları. İnziva süresince yazdıkları yayınlanmazsa tabii.

- Orkun Uçar Asi'nin devamı olan Sin'i (ilk adı Sarı İstila idi) bitirmek için bir süre ortalarda görünmeyeceğini yazmış Tıvitır'dan, 15 Nisan'da. Asi 2005'de çıktı. Ayıptır. Çoğu okur "eeh eytere bea" diyip beyninden silmiştir yazarın ismini. Ben bekliyorum, bakalım nasıl bir şey gelecek. Fantastik seven bünyelere önerilir Asi, gerçekten iyiydi.

- Poem bu sene de Foça'da. Burda da kıytırık bi'şeyler yapılacak. Hayko gelsin başka ihsan istemem.

- İhsan Oktay Anar'ın kitaplarının kapak vs. değişmiş. Ne gerek var anlamıyorum ki. Hiç hoşlaşmıyorum.

- Blogger'lar arası okuma oranını merak ediyorum. Parlak rakamlar çıkmayacağı kesin.

- Almam gereken bir kitap var. Ama korsanını alacağım. Cidden. Çünkü ona 20 milyon veremem abi. "Ona" veremem yani. Arada yapmak gerek bunu, yoksa olmuyor abi.

- Notlar dedik, kitap notları oldu. Ne güzel işte. Bana kalsa hep kitap yazarım blogda. Ama reyting kaygısı işte.

- Fifa.com'a gir. Eğer değilsen üye ol. Orda Panini Virtual Sticker Album diye bi'şey var. Onu yapın abi. Masraf da yok. Süper. Takas filan da yapıyosun, ooh.

- Dünya Kupası geliyo' laaaaaaan.

- Neden bütün ödül törenlerinde Burcu Esmersoy var. Ya da bana mı öyle geliyor.

- Cem Akaş.

İlaveten: Burak Özdemir'e güvenemiyorum. Görünüşe bakılırsa çok okuyanı ve seveni var. Bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. Göreceğiz.

6 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Abi, FIFA.com'daki Panini albümünü hiç tavsiye etmem. O kadar yapışıyorsun ki, bittikten sonra ilk 2-3 gün inanılmaz bir boşluk hissediyorsun.

L dedi ki...

olum illa söyletceksin, biz euro 96 albümü tamamlamış adamız mnakoyym, bunun bitmesi koymaz. sen boşluktaysan da git gerçeğini al rahatlarsın :)

voodoo girl dedi ki...

"Bedük bu ülkeye fazla. Ne zaman dışarıyı sallayacak merak ediyorum. Olacak çünkü yani, bu kesin. Sadece zamanı belirsiz."

kesinlikle katılıyorum.

L dedi ki...

eyvallah sayın vudu görl.

pepino dedi ki...

abi gerçeğinden nası vazgectin ya bende su an boyum kadar fazlalık var hala pes etmedim 50 tane falan kaldı

L dedi ki...

oha, takas yapalım hacı o zaman