Çılgın


Umbro devri kapandı ve Adidas ile anlaştılar. Home forma daha nasıl olacaktı ? O tamam, ama away ve 3rd hakkında ne düşündüğümü bilemedim. Hayır çok mu güzeller, yoksa berbatlar mı ? Ben karar veremedim, forma bilgimi ve genel düşüncemi bu formalara karşı kullanamadım. Beğendim galiba... Bilmiyorum... Özellikle away forma çılgın ve çok farklı. 90'ların önde gideni... 3rd forma ise belli, bizim mor gibi bir pazarlama stratejisi.


Bu arada herhalde 3rd forma Avrupa'da giyecekleri formaları. Reklam olmaması açısından diyorum, Altın arma ve Adidas çizgileri-yakaları-logosu formaya çok iyi gitmiş. Bir de pek çok takımın formaları tanıtımlardan çok önce internete sızıyor. Adamlar çok rahat şekilde resimleri çekiyorlar ve internete koyuyorlar. Gerçi adamların sahte forma, lisanssız forma gibi sorunları olmadığı için, bu resimler sadece çıkacak olan formayı daha da bir heyecanla beklemelerini sağlıyor. Biz şimdi çıkıp koysak Galatasaray formalarının resimlerini, uğraş dur.

15 yorum:

L dedi ki...

ben home u çok sevdim. chao başgan onay vermedi mesela. away tam marsilya tarzı.

Selocan dedi ki...

abi home zaten belli. Beğeniyorsan bunu hep beğenirsin :) 2 senede bir aynı forma...

Diğerleri mesele...

Adsız dedi ki...

Home iyi, biraz 2000'li yılların başlarındaki Lyon'u hatırlatıyor da diğer ikisi basiretimi bağladı mına goyim. Geçen sezonki müthiş formalara bak, bi de bunlara bak arkadaş. İnanılacak gibi değil.

L dedi ki...

@selo:

ulan o şeritleri nerden geçirdiğine bağlı işte. bana sorsan en iyisi bu derim misal, 3 seçenek arasından. o açıdan şeettim.

abi o geçişliyi bilemem de, lacivert olandan sonra, bu mavili alacalı bulacalı sıçıyo. diğeri ise neo-90'lar akımının temsilcisi. 90lar sardı 4 bir yanımı lan, ne bu böyle.

Selocan dedi ki...

Bence futbolcuların üzerinde bir görün derim. O zaman kafanızdaki fikirler değişir.

Adsız dedi ki...

Hmm... "Aşkımız Juninho'ya Lisandro'ya değil formaya" laskfdlkasldfkl

L dedi ki...

juninho gelse de bi frikik atsa :/

Adsız dedi ki...

Yav yaramı deşme. Lincoln-Elano peşinde koşup adamları ruhsuzlukla suçlayacaklarına bu adamı getirselerdi çoktan taraftarın sevgilisi olmuştu herif.

L dedi ki...

yerden göe haklısın. pardon reis :/

Adsız dedi ki...

Ne pardonu falan abi. Acı hepimizin acısı. Juninho'yu geçtim Adnan Sezgin halen kulüpte. Nerden nereye alaka kurdum amına koyim.

L dedi ki...

abi kuruyosun ister istemez. ben de demin şey okudum "gs yönetimi elano ve keita yı satıcak" vs. bahri abinin işleri heralde. gecenin bu saatinde bu haberi okuyunca adnana da atlarsın, skibbe başgana da.

Selocan dedi ki...

Keita Baros Neill ve Dos Santos... Bu 4'lü her ne şartla olursa olsun kalmalı. Elano eğer Arda giderse yüzde yüz kalmalı, gitmezse de verilecek fiyata göre kesin kalmalı. Arda gitsin bence, ama kalırsa fena da olmaz. Diğer bütün topçulara yol verebilirim ben. Fazla tutucu değilim...

L dedi ki...

adam haklı beyler

N. Burak dedi ki...

3. forma Rus milli takım formasını andırıyor

L dedi ki...

evet onda da bu bordo üstü altın halleri vardı.