Spurs


İngiltere'de sempati beslediğimiz güzel takım Tottenham'ın yeni sezon forması. Otur karşısına hayranlıkla 5 saat izle. Öyle bir forma. Sade, retro, biraz da stil sahibi. Ne ararsan bu ufacık formaya sıkıştırmışlar. Geçen seneki home formalarında away renkleri olan sarıyı fazla kullanmışlardı. Benim hafif canımı sıkmıştı bu (forma yine güzeldi ama). Bu sene normale dönmüşler, abartı yok. Kısacası mükemmel bir forma.


Başka sempatik Premier lig takımım Fulham için aynı güzel haberleri veremeyeceğim. Fulham Nike'dan ayrılıp Kappa'ya geçmiş. Gizemli de bir foto koymuşlar, yeni sezon formaları ile alakalı. Kappa logosunun şeklinde... Çok büyük ihtimal ile Valencia formasının aynısı olacak. Kappa'dan onu beklerim. Renkler de tutuyor zaten. Neyse tanıtıldığı zaman burada paylaşırız.

4 yorum:

pepino dedi ki...

Dunku arjantin kombinasyonu bi bana mi garip geldi? Cubuklu altina mavi sort corap

Selocan dedi ki...

Çok saçma olmuştu. Bu Dünya Kupası baya bir s.çtı takımlar kurallar yüzünden. Herkes başka formasının altını giydi. Almanya da bir önceki maç, beyaz formasının siyah şortunu giymişti siyah formasının altına. Adidas çizgileri üstte altın renk, altta beyazdı vs... Daha çok takım kombinasyon s.çtılar bu Dünya Kupası...

Burak Eken dedi ki...

@Selocan:

Almanya'nınki bir zorunluluktu. Ama Arjantin'in mavi şort giymek için bir sebebi yoktu. Bu yüzden bence de çok saçmaydı.

L dedi ki...

bu konuda yazı gelecek.