Kvk


Sağda solda bu kitapla ilgili "ya abi filmi çekilse keşke", yok "tam sinema uyarlaması yapmalık film" gibi cümleler görüyorum uzun zamandır.
Hakan Günday'ın parayı kırmasına sebep olacaksa bile;
Bu kitabın filmini çekecek yapımcının şirketini sikerim.
Bu kitabın filminin çekildiği setin amına koyarım.
Bu kitabın filmini çekecek yönetmenin imanını sikerim.

Gider bunu tek başıma yaparım.

Zamanında nasıl Hakan Günday, sırf Celine'in varisleriyle iletişime girebilmek için Gecenin Sonuna Yolculuk'un cümlelerini kitaplarına serpiştirdiyse, ben de daha ağırından gider bu kitabın filme dönüşmemesi için her şeyi yaparım.

Bu kitabı o çok sevdiğiniz Fayt Kılap gibi dillere pelesenk edemezsiniz. Deneyecek olursanız bile Kayra gelir, Taylır Dördın'ın da sizin de amınızı götünüzden siker.

7 yorum:

Manuel Calavera dedi ki...

Kinyas ve Kayra,
Baslarda ne manyak bisey bu yahu diyordum ama ne yalan soyleyeyim bi sure sonra acayip monoton ve tekrar olmaya baslamisti benim icin.

Seversen eger ve okumadiysan, bu turde
1)Gösteri Peygamberi, 2)Körlük, 3)Dava

nacizane tavsiye ederim

L dedi ki...

ilkini okudum ve çok sevdim, bence chuck'ın en iyisidir, ikincisini deli merak ediyorum 1 aya kalmaz hallederim. 3.sü de en yakın zamanda inşallah.

Manuel Calavera dedi ki...

Ben 3 kitabi da cok sevdim ama cok karanlik kitaplar sicak havada daha serin seyler okumak gerekebilir :) ozellikle Dava (Kafka) yazin cok tehlikeli :). Son olarak, yeralti edebiyati olmasa da Ihsan Oktay Anar'in hikayelerinde de yer yer karanlik yonler var. Bunu seven bunu da sevdi olayi yani :p

Unknown dedi ki...

harry potter sanıyorlar herhalde kitabı hehehehe... o kitabı okumuş aklı başında bir adam bile onu film yapmayı düşünmez. son tahlilde bunlar gerzek yani onu anladık. saldırganlaşmaya karar verdiğinde iletişime geçelim, ben de çıkarayım pençelerimi, sikemem evet ama fena tırmalarım abi.

Haketo Zaman dedi ki...

Sayın Lappap ve Sayın Jayne,
Harekete geçtiğinizde haber veriniz. Ben de varım.

L dedi ki...

@manuel:

ihsan dayının kitaplarını hallettim. o adamı tanımayan gırla okur var abi memlekette, nasıl oluyosa.

@jayne:

anasını siktiimin ülkesinde yerli fayt kılap veya yerli vi for vendetta arıyolar. ama nah bulurlar.

solo dedi ki...

"malafa" olursa çok güzel film olur bence, hakan günday'ın kitapları içinde en insanı yormayanı, filmi çekilsin diye yazılmış sanki.