Pijama

Özel tasarım İngiltere Forması

Güzelim formayı 5 ayda s.kip attılar, şu hale bak. İngiltere tarihinin ve bence futbol tarihinin gelmiş geçmiş en güzel formalarından olan İngiltere'nin Dünya Kupası'nda giydiği iç saha forması dallama bir modacı yüzünden yok oldu. Sokmayın abi modacıları bu forma işine, bu işi sadece modaya uysun diye yapıyorlarsa sokmayın. Skerim, saf hali ne kadar güzeldi, ne kadar 60'lar 70'lerdi... Şimdi gitsin takım bu yeni formayı Londra Moda Haftası'nda giysin.

İngiltere'nin Dünya Kupası forması

Futboldan anlamayan, formaların kıyafetten öte olduğunu bilmeyen, kendi takımının forma tarihini bilmeyen adam isterse Lagerfeld olsun, ama bu forma tasarım işinden uzak dursun. Bu işin püf noktası; en az tasarım, en az yenilik. Köklere bağlılık. Formanın ve kulübün tarihinin bütünleşmesi. Zaten bu maddeleri bilen adamın kusursuz bir forma çıkartması için modacı olmasına da gerek yok. (bkz:08-09 Galatasaray Parçalı forması)

2011-2013 İngiltere forması

Bu formayı skip atan dallama son olarak özel bir versiyon satışa sunmuş. Sınırlı sayıda satılacak olan şu formaya bir bakın allah aşkına (en tepedeki resim). Ben yatarken pijama giymem, ancak eminim buna benzer bir pijaması olan okuyucu vardır. Ya da çoluğuna çocuğuna almıştır pazardan. Sen kalk şimdi bu "özel"pijamaya 100 küsür pound bayıl. Uzak durun modacılar, futboldan-formalardan uzak durun. İngiltere vesilesi ile bu taraflara da mesajımızı iletelim.

0 yorum: