2014


Adam değil. Terbiyesiz, hatta kimilerine orospu çocuğu. Ancak dünyanın en yetenekli 3-4 topçusundan biri Zlatan. Bugün 2014 yılında futbola veda edeceğim demiş. Henüz 28 yaşında, 2014'te 32 olacak. Hadi sezon sonu diyelim 33.

Milan'ın bu sene 4 maçını mı ne izledim. 4'ünde de sahadaydı Zlatan. Gol atıyor, attırıyor. Ancak dakika 60 sıkılıyor. Ne koşuyor, ne pas veriyor. Bu adam belli ki sıkılmış futboldan, sevmiyor. İnter'de bütün yetki ondaydı, oynuyordu it, arasıra yine sıkılıyordu ama oynuyordu yine. Barça'da tepetaklak olan futbol sevgisi (ki tek sebebi kendisidir) Milan'da iyice bıkkınlığa dönüşmüş. İstemediği zaman oynamıyor bırakıyor, sahada eksik kalıyor Milan. İstediği zaman ise tutabilen yok tabi. Ama böyle futbolcu mu olur ?

Şimdi şunu sormak lazım. Aynı takımda Inzaghi diye bir adam da var. Herif 37 yaşında ve sakatlandı, kimileri dönemez dese de 40 yaşıma kadar sahadayım arkadaş dedi geçenlerde. Sorsan şanslıdır, antipatiktir, yeteneksizdir Inzaghi. İbra ile baş edebilir mi ?

Bence çok daha değerli Pippo, futbolu seven adamın yeri ayrı, Zlatan gitsin halısahada oynasın. Ya da adam olsun ders alsın biraz abisinden.

0 yorum: