Blake

Bu sene çok yeni forma ve rötuş var. Çok zaman geçmeden toplu halde bi' bahsedelim. Önce rötuş yapılanlar. Bu rötuştan kastımız, yaka şekilleri.









Tek tek sayalım: Nets formaları yuvarlak yakadan V yaka'ya geçiş yaptı, Spurs ve Wizards da öyle. Suns, V yakadan nasıl tanımlayacağımı bilemediğim bir yaka şekline geçiş yaptı. Bucks da aynı tarz. Bobcats'inki en ilginci belki de. 06-07 Barcelona turuncuya benzer bir yaka. Wolves, Kings, Hawks, Hornets ve Sixers da, ucu sivri bir şekilde son bulan yuvarlak-V yaka arası bir şekle geçiş yaptı. Bu sivri uç olayını pek sevmediğimi ekleyeyim. Garip geliyor.

Formaları yenileyenler de şunlar:





3 tane retro hamlesi var. Lebron geldiğinden beri her sezon retro 3. ve 4. formalar çıkaran Cavs, Lebron gidince formaları toptan retroya çevirmiş. Utah ve Golden State de aynı şekilde. Dallas yeni mavi çıkardı, da doğru düzgün resmini bulamadım, sonra artık. Clippers yeniledi, iyi yaptı. Griffin gazıyla da satar. Onların da yaka Bobcats şekli sanırım.

4 yorum:

yapmahayrettin dedi ki...

abi belki biliyorsundur ama şöyle bi site var

http://www.sportslogos.net/

nba'daki takımların formalarını eski formalarını logolarını gösteren bi site bence çok yararlı :)

Selocan dedi ki...

Hacım bunların markaları nedir ? NBA kendi formalarını kendisi mi yapıyor ?

Eğer öyleyse peki Celtic'in mesela Adidas formasını da görmüştüm ben store'da. Maç önlerinde Adidas eşofmanları çekiyorlar. O ne ayak ? Bir Adidas bir de NBA forması mı var adamların ?

Aydınlanmaya ihtiyacım var.

yapmahayrettin dedi ki...

öyle olması lazım çünkü geçen yılki cavaliersin bi formasında nike vardı heralde maç formalarını nba yapıyor satılan formaları da anlaştıkları markalar öyledir heralde

L dedi ki...

abi nba son 3-4 sezondur adidas la anlaşmalı. onlar üretiyor. ama ligde formalarda marka koymuyorlar. usul bu. taraftar formalarında oluyor ama. maç öncesi üstlerinde olan tişört eşofman vs de logo oluyor.