Castello

Bazı takımlar var ki, hiç deplasman forması giymiyor sanıyorsun. Benim için bunların en başında Villarreal gelir abi. Sanki federasyona filan haber etmişler de, her maç sarı giymeye izinleri var gibi. Koyu renk formayla 2 kere görmemişimdir bunları. "Görmemişimdir"den öte, giymemişlerdir bile diyebilirim. Muhtemelen başka futbolsever bünyeler de doğrular bunu. Mesela bakın şimdi resimlere, bu formaları kaç kez gördünüz.



Son 5 sezonun away formaları. Şu üstteki resimde görüyoruz ki, bu sezon bir de sarı-mavi kombinasyonu var, anlamak güç.


Bu da 03-04'de Uefa'da bizle oynadıklarına giydikleri away. Sarı iç saha formasına sahip takım neden beyaz deplasman forması yapar, bilmem. Demek ki büyük takım seviyesine yaklaşan Villareal'de bile böyle abuk tercihler yapılabiliyor.

Cidden, şu üstte sıraladığımız formalardan kaçını gördünüz, veya görmediniz, bu konu benim gibi dikkatini çekmiş olan varsa yorum kısmına eklesin.

Bi' de şöyle bi' yer buldum, meraklısı baksın.

3 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Açık mavi olanı bir kez görmüştüm. Ama hangi maçtı; hiç hatırlamıyorum.

pepino dedi ki...

o sarı mavi olsan kaleci forması buyuk ihtimalle
away isi icin de formasında sarı renk bulunduran takım cok az var ispanyada bu yuzden adamlar away e gereksinim duymuyolar. bide ispanyada oyle katı kurallar yok mesela real e karsı da sarıyı giyebiliyolar

Selocan dedi ki...

Hakikaten hiç giymiyor ipneler.

Zaten Real'e karşı bile sarıyı giyebiliyorlarsa, sarı ağırlıklı bir rakibe denk gelmedikleri sürece her takıma karşı giyebilirler.