Joze

Maçın ardından tek bi'şey:

Takım tutma meselesi başka. Eğer sen Real Madrid'i tutuyorsan ve o bordo-mavili adamların yaptığı şeye saygı duymuyorsan, bir sorun var demektir. Sen gerçekten futbol izleyen biriysen, ve dün o adamların yaptığı şeye hayran kal(a)mıyorsan, büyük sıkıntılar var demektir.

Aslında şu cümleyi kurmak istiyorum:"Bu adamlarla bir şekilde aynı camianın içinde olmaktan tiksiniyorum." Ama ben daha ağırını söyleyeceğim:Bu adamlarla aynı gezegende aynı havayı solumaktan iğreniyorum. Bunların anladığı futbolsa bizimki değil, başka bi'şey olmalı. Bunların sevdiği şey "futbol" ise, bizimki olmasın. Eğer samimilerse, inanılmaz. Ama sanmıyorum. Birilerinin götünü yalıyorlar, bi'şeyler yapıyorlar.

Buyurun, ibretlik.

Mesele üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Bi' ton adamın olayı bu maalesef.

3 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

O bloga hiç uğramıyorum, tavsiye etmem. Kimseye sataşmadıktan sonra kendi çöplüklerinde ne yaptıkları bağlamaz.Boş adamların boş işleri, kendi dünyalarında ne halt ederlerse etsinler ama başkasına bulaşıyorlar, o zaman sıkıntı oluyor. Sonra vay anam bana küfrettiler, bi sürü edebiyat... Samimiyetten söz ederler birde...

yusufgs dedi ki...

Valla ben bu maçı indirdim CDyede kaydettim.Bundan 20-30 sene sonra bile başa alıp alıp izlerim artik.

L dedi ki...

@yusufgs:

abi günde bi doz alıcaksın aslında. o derece.