888


Real Madrid'i böyle görebileceğiniz maç sayısı oldukça kısıtlıdır. Hatta ligde sadece Sevilla ile oynadıkları deplasman maçında bu tablo ile karşılaşıyoruz, daha da örneği yok sanırım. Real Madrid 100. yılından itibaren home-away ve 3rd formalarını düz tek renk yapar. Yani üst-şort-çorap aynı renkte olur formalarında. Beyaz forması zaten hep öyleydi, ancak away formalarında da bunu çok uzun zamandır uyguluyor. Kısacası şort ve çorap kombinasyonlarını hiç sevmeyen bir kulüp Real Madrid. Ancak kurallar işte, Sevilla'ya deplasmana gidince şu tabloyu görüyoruz.

Bu sene Real oldu da Chelsea ile eşleşti, bakalım Londra'da nasıl bir kombinasyon deneyecek. Mor forması ile Chelsea mavisini aynı maçta giydirmez UEFA. Belki ligdeki siyah tonlu formayı giyebilirler. O da olmazsa ve Chelsea Real'e kıyak geçip mavi çorap giymezse, Beyaz formasının altına siyah çorap giyme ihtimali doğuyor ki bu Real'e çok yabancı bir durum.

6 yorum:

pepino dedi ki...

chelsea kıyak ceker oyle bi durumda milan deplasmanında da iki senedir milan evinde siyah sort giyiyo real maclarında

Selocan dedi ki...

İtalyanlar İngilizler kadar katı olmuyorlar. Ama bence de kıyak çeker.

liverpoolandkop dedi ki...

Hadi İngiltere'de Chelsea Real'e misafir deyip kıyak geçti diyelim, İspanya'da kim kıyak geçecek? =)

Selocan dedi ki...

Chelsea siyah turuncu away formasını giyer abi, onda sorun yok

liverpoolandkop dedi ki...

Doğru onu unutmuşum. Chelsea yine mavileriyle gider diye düşündüm. =)

ManU ile eşleşme durumu olsa, Real'e kıyak geçerler mi peki?

Selocan dedi ki...

Onun da geçmesine gerek yok. Man U zaten ŞL Maçlarına beyaz çorap ile çıkıyor kendi sahasında. O sebeple Real Madrid giyer Siyah formasını gider. :)