Kayıp Formalar 8

Bu seri için daha fazla materyal bulmalyız. Bi' el atın hacılar. Daha sekizinci la.



Esasen ben bu formaları unutmuştum bile. Bi'şey araştırırken gözüme çarptı da hatırladım. Yukardakinin, yakadaki renkte şortu vardı. Artık mavi mi dersin, gri mi bilemem. O 00-01 3. forma. Aşağıdaki de 01-02. Eminim ikisi toplam 5 kez giyilmemiştir.



Bu fotoğraflar classicfootballshirts.com'dan. Zaten başka bir yerde de bulamazsın. Belki alışveriş sitelerinde görürsün anca. Maç fotoğrafı filan hak getire. Neleri bulamıyoruz, bunlar mı bulunacak?

İkinci fotoğraftaki sanırım aynı renk şorta sahipti ama, üstteki şortla birlikte güzel kombinasyon oluyordu, onu hatırlıyorum. Bulursam koyarım zaten.
Bu görünüşe göre pek giyilmeyen ve hatta sanırım tutmayan formaların ardından, 2 sezon da sarı renk 3. formalar yapıyor Nike Inter için. Bir dahaki yıl koyu renk 3. forma yapılıyor. Ki o çokça giyildi. Ş. Ligi'nde falan. Şu yani:



Bunda reklamı falan sarı renk yapmaları çok şık.

5 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Alttaki formanın mantığını anlayabilmiş değilim. Ronaldo zamanında UEFA Kupası'nı alırken filan da giymişler o formanın benzerini.

L dedi ki...

evet o dönemde de var. daha da önce var mı bilmiyorum. ama 3. forma açısından güzel, ellerinde malzeme var hani tarihsel olarak. ben çok seviyorum o formayı.

Burak Eken dedi ki...

Güzel ama gereksiz.

pepino dedi ki...

cok fazla uzaga gitmeye gerek yok bence gsnin umbro gumus forma ve fbnin turkuaz forma bu seriye gidebilir

bu arada yeni fb ve bjk formalarıyla ilgili yazı bekliyoruz :)

L dedi ki...

yok gümüş pek olmaz, ama turkuazı koyarız bak. zaten hikayesi de var, ilk maçtan yeniliyolar sonra hiç giymiyolar vs. eyvalla :)

abi yeniler değil de, toptan onlar hakkında bişeyler gelicek.